Melkfles of ontbijtset?

Door  |  0 reacties

Wow, hoe kom je erop? Deze melkfles bleek bij nadere inspectie een volledige ontbijtset.

We vonden deze Doiy Withmilk ontbijtset op vtwonen.nl en in eerste instantie leek het niet meer dan een melkfles met streepjes. Wat schetste onze verbazing: als je deze melkfles uit elkaar haalt staat er opeens een hele ontbijtset op je tafel.

Stapel de fles af en je houdt 4 mokken, een schaaltje en een (melk)kannetje over. Het schaaltje kunt je gebruiken voor suiker of bijvoorbeeld iets lekkers voor bij de koffie of het ontbijt.

Het merk Doiy staat overigens bekend om deze verrassend creatieve producten. Zoals ze zelf zeggen: “Design om te delen, om te lachen maar bovendien vooral design voor iedereen.” Doiy Design is een jong merk dat zich vooral richt op kwaliteit producten.

Ideaal: de ontbijtset is gemaakt van porselein en kan in de vaatwasser. Voor slechts € 25,95 is deze set van jou.

Bestel deze ontbijtset op vtwonen.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *