Clipper’s fairtrade thee

Door  |  0 reacties

Bij het ontbijt, ’s avonds voor de tv met een koekje of als je doorweekt thuiskomt na een regenbui: fairtrade thee kan altijd. Met Clipper maak jij jouw theebeleving nog leuker, lekkerder en milieuvriendelijker!

Het verhaal van het fairtrade theemerk Clipper begint wanneer twee mensen, Mike en Lorraine, zich in 1984 realiseren dat de kwaliteit van thee behoorlijk achteruit is gegaan. Hun Engelse landgenoten, die toch wel bekend staan om hun theegewoonten, nemen genoegen met de ene kop slechte thee na de andere. Daar besluiten ze wat aan te doen.

Fairtrade thee

Wat maakt Clipper fairtrade thee dan beter? Een van de voorwaarden van Mike en Lorraine is dat de thee volledig natuurlijk moet zijn. Clipper thee bevat geen artificiële, maar alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit India, Afrika en Sri Lanka. Dat komt de kwaliteit ten goede.

Verder heeft Clipper thee een fairtrade keurmerk, wat betekent dat er geen kinderarbeid bij de productie komt kijken en dat de leveranciers van theeblaadjes een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Toch wel een prettig idee tijdens het drinken van je kopje!

Clipper maakt theedrinken een feestje

Eerlijke, lekkere thee dus. En al bijna net zo leuk zijn de vrolijke, kleurrijke verpakkingen, die op zichzelf al een cadeautje zijn. Er zijn zowel heel grote, als kleine verpakkingen en Clipper verkoopt theezakjes en theemengsels. Genoeg keuze!

Ook de smaken klinken goed, of je nu houdt van fruitig of kruidig, of van groene thee (9 smaken!) of witte thee (6 smaken!). Enkele voorbeelden: groene thee met aardbei, Good Afternoon thee, Assam thee met vanille, witte thee met citroen, gouden thee en Red Sky At Night thee.

Bekijk alle smaken fairtrade thee in de Clipper webwinkel >>

P.S. Voor de koffieleuten of chocoholics onder ons, Clipper verkoopt ook koffie en chocolademelkpoeder.

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *