Grote Kerst Give-away: de leukste kerstcadeautjes voor jou!

Door  |  19 reacties

Helaas deze actie is inmiddels afgelopen.

Of het een straf is om voor Like & Love (it!) te schrijven? Nee, we krijgen de leukste boeken, spellen en dvd’s opgestuurd (en meer!). Het heeft alleen één nadeel: de kasten puilen uit. Tijd om voor kerstman te spelen & kerstcadeautjes uit te delen.

Die uitpuilende kasten moet wat aan gedaan worden en we kunnen simpelweg niet alles zelf houden. Wat is er dan leuker dan delen? En dus hebben we de kasten leeggetrokken en alles gesorteerd.

Wat je precies kunt winnen, blijft natuurlijk een verrassing, want anders is het geen cadeau meer. Maar je kunt wel zelf bepalen uit welke categorie jij prijzen wilt winnen. Voor een ander, of misschien lekker egoïstisch voor jezelf. We hebben ca. (en dit aantal stijgt nog elke dag) 10 kerstcadeautjes in de volgende categorieën te verdelen:

 • Kids-stuff
 • Leesboeken
 • Kookboeken
 • Gezelschapspellen
 • DVD’s

De leukste kerstcadeautjes

Cadeautjes zijn pas echt een cadeautje als ze mooi zijn ingepakt. Speciaal voor deze actie stelde Oktoberdots haar prachtige kerst-inpakpapier beschikbaar. Zo valt er dus echt een cadeautje op je mat!

Hoe win je één van deze kerstcadeautjes?

 1. Laat hieronder een bericht achter en vertel ons waar je graag kans op maakt én vooral waarom. Wil je een bericht voor iemand anders winnen, tag diegene dan meteen. Daarmee maak je iemand extra blij! (ook als je niet wint, alleen het gebaar al!)
 2. Like onze Facebook-pagina. Hier zullen we ook rond 8 december aankondigen wie er heeft gewonnen.

Wie weet ontvang jij dan voor de kerstdagen wel een van onze kerstcadeautjes in huis!

Helaas deze actie is inmiddels afgelopen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

19 reacties

 1. Elvira J.

  23 november 2013 at 18:36

  Gezelschapspellen!! het is een van de leukste kindheideherinneringen van mij en het is altijd leuk om lol te hebben met je vrienden of familie! <3

 2. Petra

  23 november 2013 at 22:55

  Wat een leuke winactie heb je bedacht! Ik waag een kansje voor Kids-stuff, om mijn zoontje met iets leuks te kunnen verrassen.

 3. marloes

  24 november 2013 at 09:40

  Aangezien ik een echte boekenwurm ben, zou ik zelf graag een leesboek willen, maar ik gun mijn 2 zoons ook een keer een verrassing in de brievenbus, want mama krijgt ook van die leuke pakjes, dus dan ik ga ik voor de kids stuff!

  • Redactie

   8 december 2013 at 13:56

   Hoi Marloes. We hebben hier een boek, wat geen leesboek is maar wel voor met kinderen. Allicht de ideale combinatie voor jou? Stuur je per PB op Facebook even je adres, of mail hem naar info@likeandlove.nl. Dan komt het jouw kant op.

 4. Marianne van Velthoven

  24 november 2013 at 11:32

  Ik zou graag iets voor de kinderen willen winnen! Waarom juist voor hen? Ze zijn mijn alles. Zij zijn mijn cadeautje al jaren en dit jaar ligt er een extra cadeautje onder de boom want morgen ga ik bevallen van meisje nr 3. En hoe leuk is het om de meisjes iets te laten uitpakken wat mama heeft gewonnen, maar waarvan ze zelf niet weet wat erin zit!

  • Redactie

   8 december 2013 at 13:52

   Hoi Marianne. Ik heb hier iets leuks voor jouw kinderen denk ik. Laat je me even per mail (info@likeandlove.nl) je adres weten. Dan kan ik het toezenden.

 5. Valerie williame

  24 november 2013 at 21:29

  Enorm graag leeslektuur.zaalig voor de leuke winteravonden in het zetelke.

 6. Uschi

  25 november 2013 at 13:56

  Nu ik binnenkort ga samenwonen in ons eerste huisje, moeten de kookkunsten er ook aan gaan geloven. Daarom zou het wel heel leuk zijn als ik daarvoor een mooi kookboek zou kunnen winnen en stermaaltijden op tafel kan gaan toveren. Dus zou ik graag een kookboek winnen! Jammie 🙂

 7. susanne

  25 november 2013 at 18:34

  Kookboeken, sowieso! Ik ben steeds meer geïnteresseerd in gezonde voeding en mijn boekenkast qua kookboeken zou ik dus graag flink uitbreiden! 🙂

 8. Charlotte

  26 november 2013 at 00:53

  Aangezien ik gek ben op kookboeken zou ik die wel.graag winnen. Kan ik gelijk een menu samenstellen voor de kerst!

 9. Wendy

  26 november 2013 at 13:21

  In december heb ik 3 weken vrij! Tijd zat dus om aan mijn kookkunsten te werken!

 10. Like & Love (it!)

  27 november 2013 at 13:31

  Voor alle mensen die graag een gezelschapsspel winnen, we hebben nog een extra actie: http://www.likeandlove.nl/2013/11/25/black-stories-los-jij-ze-op/

 11. Jolanda

  29 november 2013 at 10:00

  Ons nichtje heeft onlangs voor de tweede keer de diagnose leukemie gekregen en ligt nu en het komende jaar véél meer in het ziekenhuisbed dan in haar eigen bed. Ze heeft een zwaar traject te gaan. Met Kerst is ze net 15 jaar. Ik weet niet wat je precies voor boeken/spellen/dvd’s hebt, maar het zou te gek zijn als er iets bij zit voor deze geweldige meid!

  • Redactie

   8 december 2013 at 12:29

   Hoi Jolanda. Ik heb hier een cadeautje voor je nichtje liggen. Stuur je even je adres, dan zorgen we dat hij jouw kant op komt.

 12. Danielle Noord

  2 december 2013 at 23:46

  ohhh wat leuk! Met dit kerstpapier lijkt de kerstboom nóg mooier met cadeautjes eronder!

  • Danielle Noord

   2 december 2013 at 23:48

   En gezelschapsspellen en Kids-stuff is ook altijd goed! Gezellig samen met mijn meis bij de haard leuke dingen doen, daar wordt ik pas echt blij van en niet alleen tijdens de feestdagen 🙂

   Liefs,
   Danielle

 13. Nynke

  3 december 2013 at 08:37

  Wat moeilijk om te kiezen! Ik houd heel erg van lezen, dus ik ga voor de leesboeken. Lekker onder de kerstboom bijtanken met een leuk boek.

  • Redactie

   8 december 2013 at 14:07

   Hoi Nynke. De leesboeken gingen hard. Ik heb wel een semi-leesboek voor je. Over de liefde, daar is het wel de juiste maand voor is het niet? Stuur even je adresgegevens naar info@likeandlove.nl en hij komt jouw kant op.

 14. mariska

  8 december 2013 at 10:22

  Heb hier al veel boeken langs zien komen die op mijn ‘te-lezen’lijstje zijn komen te staan, dus zou het super vinden om er 1 terug te vinden op mijn deurmat! Fijne feestdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *