Santa Run voor het goede doel

Door  |  0 reacties

Wel eens van Santa Run’s gehoord? Deze funloop wordt elk jaar rond kersttijd over de hele wereld georganiseerd. En nu ook voor de tweede keer in Breda, voor het goede doel.

Op 15 december staat Ginneken, het oude centrum van Breda, is het teken van een ware Santa Run. Honderden (en misschien wel duizend) kerstmannnen en vrouwen van jong tot oud zullen door de straten rennen.

Waarom de Santa Run?

De Santa Run is een initiatief van de vijf Rotary Clubs in Breda. Zij willen met dit initiatief graag goede doelen steunen. En dit jaar is dat het revalidatiecentrum Revant. Revant wil graag een Grail aanschaffen, een hulpmiddel om mensen opnieuw te leren lopen. Helaas is dit kostbare apparatuur. }

De Rotary Clubs hopen dat € 1.000,- mensen zich inschrijven, wat goed is voor een cheque van € 10.000,- Als Santa Runner betaal je namelijk € 10,- deelnamekosten. Hiervoor krijg je een Santa-pak in jouw maat, een startbewijs en als je de loop goed volbrengt ook nog een medaille.

Nog meer Kerst!

Om 12.00 uur begint het startschot voor de loop van 3 km. Daarna is het echter nog niet gedaan met de gezelligheid. Je vertrekt namelijk vanaf en eindigt op de Kerstmarkt in Ginneken. Hier staat alles in het teken van kerst: volop kraampjes, muziek in kerstsfeer en een live orkest. Lekker nagenieten dus!

Meedoen? Opgeven kan via de website van Rotary Santa Run >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *