Mjammie… chocolade hotel!

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een bijzondere hotel voor een wel heel bijzondere vakantie? Dit chocolade hotel (Bournemouth, Engeland) zal de gemiddelde zoetekauw wel bevallen.

Chocolade maakt gelukkig, dat moeten de eigenaren van dit wel heel bijzondere hotel hebben gedacht. En dus maakten zij het ultieme happy feeling hotel. Een hotel waarin je letterlijk en figuurlijk wordt ondergedompeld in chocolade.

Het eerste chocolade hotel te wereld

Een vakantie om te relaxen & een vakantie om te genieten van een wel heel grote dosis zoetigheid. Chocolate Boutique Hotel is het eerste chocolade hotel ter wereld. In dit thema hotel zul je ongetwijfeld een paar kilo aankomen. Van de chocolademartini’s in de bar, chocoladebroodjes bij het ontbijt of verse aardbeien gedipt in… juist, chocolade!

Meer dan lekker eten

chocolade hotelNaast lekker eten kun je je in dit bijzondere hotel ook heel veel leren over en met chocolade.

Zo zijn er tal van workshops waarin je alles leert over de geschiedenis van chocolade en kun je je zelf vereeuwigen tijdens een chocolade portretschilder sessie.

Ook kun je masterclass volgen geïnspireerd op het werk van de beroemde chocolatier Laurent Gerbaud.

Moe van alle workshops in het chocolade hotel?

Na een lange, drukke dag kun je je terugtrekken op een van de 13 op chocolade geïnspireerde kamers.

Alle kamers hebben toepasselijke namen, zoals White Chocolate, The Chocolate Truffle Suite en Seventy Percent.

Op je kamer liggen goddelijke handgemaakte bonbons voor je klaar en – hoe kan het ook anders – de dvd van o.a. Charlie & de Chocoladefabriek.

Voor wie is het chocolade hotel geschikt?

Voor chocoladefanaten en zoetekauwen in het algemeen. Voor mannen die hun vrouw enorm willen verrassen. Maar pas wel op: is je vrouw aan de lijn, wacht dan nog even.

Honger gekregen? Een overnachting in dit hotel boek je v.a. ca. € 150,-*. Kom maar op met die chocolade! (en helaas ook de kilo’s)
Boek dit hotel via Expedia.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *