Koekjes per post

Door  |  0 reacties

Natuurlijk kunnen we naar de supermarkt gaan en een pak koekjes halen. Of naar de bakker gaan, als we een luxe doosje koekjes willen kopen als cadeautje. Maar het kan eenvoudiger en bovenal leuker: koekjes die op je deurmat vallen!

Een drukke baan, een druk gezin, hobby’s: soms gaat boodschappen even tussendoor en cadeautjes kopen moet vaak tactisch ingepland worden. Voor je het weet is er weer iemand jarig en besef je dat pas de dag daarvoor. Een last minute kaart sturen? Kan. Maar het kan nog leuker: stuur koekjes per post.

Koekjes per post: kan dat?

Ja, dat kan. Het gelijknamige bedrijf Koekjesperpost.nl geeft je de mogelijkheid om vanachter je computer verse koekjes te bestellen die binnen 48 uur in een mooie cadeauverpakking worden bezorgd. In de doos komen 6 of 8 koekjes en je kunt er ook nog een mooie cadeaukaart bij bestellen. met een handgeschreven tekst door de medewerkers van Koekjesperpost.nl. Koekjes bestellen kan al vanaf € 9,95.

Wat voor koekjes kun je bestellen?

Koekjesperpost.nl houdt het simpel, je hebt de keuze uit twee soorten koekjes:

  • Chocolate Chip Cookies. Geheime specerijen, heel veel stukjes chocolade en een flinke dosis passie.
  • Brownies. Rijk van smaak met een smeuïge, zachte binnenkant. Precies zoals een brownie hoort te zijn.

Speciaal voor de feestdagen kun je nu ook nog overheerlijke speculaas bestellen. Een laagje speculaas met amandelen en daaronder vers amandelspijs.

Koekjes per post: wat vinden wij er van?

Uiteraard hebben we voor je voorgeproefd en wij weten nu al dat we deze service regelmatig gaan gebruiken. Voor jarige vrienden, mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken en gewoon zomaar. Omdat niets leuker is dan koekjes per post! Oh, en er is ook niets lekkerder. Bij ons waren de 8 Chocolate Chip Cookies in twee keer op. Zonder misselijk te worden.

Ga naar Koekjesperpost.nl voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *