Bijzonder: onderwater spa op de Malediven

Door  |  0 reacties

Ben jij een luxe vakantieganger en houd je van sauna’s en spa’s? Check dan in in dit bijzondere hotel op de Malediven. Dit hotel heeft namelijk een onderwater spa.

Het hotel in de Malediven, Huvafen Fushi resort, speelt hier mee in op de wellness-vraag die de laatste jaren opspeelt. LIME, hun spa bevindt zich volledig onder water, op maar liefst 6 meter diepte. Hiermee is het de diepste spa ter wereld.

Over de onderwater spa

Het was nog een hele opgave om de spa te realiseren. Maar liefst 12 maanden waren ze bezig met de bouw van de spa, waarbij het onderwaterleven minimaal verstoord werd.

Veiligheid van het gebouw was daarnaast een hoge prioriteit. Dat doet echter niet af aan hoe de spa oogt: luxe, luxe en nog eens luxe. Terwijl je geniet in de spa heb je uitzicht op de vissen, door vijf centimeter dikke ramen.
Wat kost een bezoekje aan deze onderwater spa?

Als gast van het Huvafen Fushi Resort, met bungalows aan het strand of privévilla’s met eigen zwembad, kun je gebruik maken van de spa. Helaas is het geen goedkoop resort. Voor zeven nachten betaal je bijna € 5.000,-. Per persoon! Wil je een cocktailtje drinken bij ondergaande zon dan ben je slechts € 65,- kwijt. Wij sparen nog even door, jij?

Ga naar de website van Huvafen Fushi Resort om je te verlekkeren >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *