Pure & funky: Burgerz

Door  |  0 reacties

Op-en-top Amerikaans, goddelijke & pure burgers en funky muziek. Dat is Burgerz.

Burgers (in de Prinsestraat in Den Haag) is een restaurant naar ons hart. Niet alleen omdat ze hun hamburgers te leuke namen geven. Het is toch geweldig om tegen de serveerster te zeggen ‘Doe mij maar The Godfather’, of ‘Mag ik een Crispy Jamaican?’. Ze klinken leuk en ze smaken geweldig.

Allemaal zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Alle hamburger zijn biologische WAGYU burgers van 100% raszuivere WAGYU runderen uit de Schoorlse Duinen.

Of het dan nog wel betaalbaar is? Ja, meer dan zelfs. Voor de goedkoopste hamburger (en dat is echt geen liflafje) betaal je € 10,80. Voor de duurste hamburger moet je bijna € 20,- neer tellen, maar dat is The Godfather meer dan waard.

Tel daarbij op een industrieel interieur, hippie biersoorten en originele cocktails. Voor de 2.0 dames en heren onder ons die graag hun laptop en mobiel altijd bij de hand hebben: er is gratis wifi en onder alle banken vind je stopcontacten.

Meer informatie? Ga naar de website van Burgerz (Den Haag) >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *