Tamagotchi in de remake

Door  |  1 reactie

Het mag dan 20 jaar geleden zijn dat de eerste Tamagotchi het levenslicht zag, nog steeds komen er varianten van dit populaire virtuele poppetje opduiken. Ook nu weer in de vorm van de app Hatch.

Voor een bedrag van € 1,79 – best pittig voor een app, maar weet jij nog wat de originele Tamagotchi kostte? – mag je een ei uitkiezen in een kleur waarvan je wilt dat jouw virtuele poppetje dit ook krijgt. Dan is het even wachten tot je een pushbericht krijgt dat je ei is uitgekomen. Werk aan de winkel!

Allerschattigst

We noemen het poppetje, maar eigenlijk is het een Fugu. Een nieuw soort huisdier dat de ontwikkelaar van de app speciaal voor Hatch heeft ontworpen. En wij zouden hem zo als echt huisdier willen hebben, zo schattig! Een klein bolletje, met grote Japanse ogen en voetjes die uitsteken.

Hatch: net als de echte Tamagotchi

tamagotchi hatchHet werk dat je moet verzetten voor je eigen Fuku is gelijk aan de originele Tamagotchi. Je geeft hem te eten, ruimt zijn poep op of aait hem over zijn buik. Ook kun je zijn of haar cadeautjes uitpakken, die hij krijgt van andere gebruikers. Zelf kun je natuurlijk ook cadeautjes uitdelen.

Wat je hem voert? Het fruit dat aan de bomen boven je Fuku – hij bevindt zich midden in het bos – valt. Je houdt het voor zijn neus en zodra hij zijn mond open doet, kun je hem voeren. Ook leuk: als je je muziek aanzet op je iPhone heb je zomaar kans dat jouw Fuku een paar danspasjes zet.

En ja, natuurlijk download je dit spel voor je kind, maar wedden dat je ’s avonds voor het slapengaan toch even zelf gaat spelen. Want hij is zo knuffelbaar!
Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Eline

    17 december 2013 at 19:23

    ik was hier vroeger dol op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *