Bergdorf Goodman: kijkje achter de schermen

Door  |  0 reacties

Bergdorf Goodman: voor shopminnende New Yorkers (en toeristen) is dit the place to be als het om fashion-aankopen gaat. In de documentaire Scatter my ashes at Bergdorf’s krijg je een uniek kijkje achter de schermen van dit wereldberoemde mode-warenhuis.

Documentaire Bergdorf GoodmanOok niet-fashionista’s moeten dit mode-warenhuis kennen. Al was het alleen maar omdat het de favoriete winkel van Carrie Bradshaw is in Sex & The City. Maar wist je dat het ook de plek was waar Grace Kelly haar bruiloftsjurk bestelde en waar Jacqueline Kennedy haar jurk haalde voor JFK’s inauguratie?

Informatief & hilarisch, zo zouden we de documentaire omschrijven. Je wordt meegenomen in alle facetten die deze winkel tot het meest toonaangevende warenhuis ter wereld maakten. Je ziet interviews met ontwerpers, stijliconen en celebrities.

Enkele voorbeelden? Tv-kreng Joan Rivers vertelt waarom Bergdorf Goodman haar lievelingswinkel is en modekoning Karl Lagerfeld vertelt waarom zijn kledinglijn per se bij dit modehuis moet hangen. Ook Vera Wang, Michael Kors, Giorgio Armani vertellen over hun ‘band’ met Bergdorf Goodman.

Dol op roddels? De etaleur van Bergdorf Goodman doet een boekje open. Smul mee met de smeuïge roddels en anekdotes.

Een must see voor modeliefhebbers!

Bestel de dvd Scatter my ashes at Bergdorf’s op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *