Stempelen met Jip & Janneke

Door  |  0 reacties

Als er twee kinderboeken zijn blijven hangen uit mijn jeugd dan zijn het Puk van de Petteflet en hoe kan het ook anders… Jip &Janneke.

Ik had het grote verzamelboek en las de verhaaltjes keer op keer. Misschien wel tot in mijn tienertijd. Later werd het grote verzamelboek hét kraamcadeau voor vriendinnen die bevallen waren. Met een persoonlijke tekst erin.

De liefde voor Jip & Janneke is gebleven, dus toen ik – als diehard stationery fan – deze Jip & Janneke stempels tegenkwam bij de HEMA kon ik me niet beheersen. Met een prijs van slechts € 4,- vragen ze er toch ook om meegenomen te worden?

Jip & Janneke stempels: wat zit er in de set?

De set bestaat uit de hoofdjes van Jip & Janneke, een stempel van hun samen en uiteraard ontbreken kat Siepie en hond Takkie ook niet. En je krijgt er ook nog eens drie stempelkussens bij.

Voor het goede doel

Een extra reden om deze set te kopen: je steunt het goede doel. Met de aankoop van Jip & Janneke stempels (of andere Jip & Janneke producten) bij HEMA steun je de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation. Deze stichting steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk gebruiken kunnen.

Bestel de Jip & Janneke stempels ook op HEMA online >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *