Finn: kerstfilm voor het hele gezin

Door  |  0 reacties

Nog een paar uurtjes vrij op eerste of tweede kerstdag en wil je wat leuks met de kinderen gaan doen? Plan een bezoekje aan de bioscoop, want daar draait nog zo’n leuke kerstfilm: Finn.

Kerstfilm FinnDe negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal, maar liever maakt hij muziek.

Zijn vader wil echter liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Hij snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om in het geheim te oefenen.

Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft hij het aan om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader…?

Een ontroerende, en voor kinderen vooral spannende kerstfilm. En de weersvoorspellingen zijn niet bijster slecht. Toch maar een middagje bioscoop?

Finn draait o.a. in Pathé bioscopen. Bekijk hier de plaatsen & tijden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *