Fotokastjes vol herinneringen

Door  |  0 reacties

Nieuw jaar, nieuwe inrichting. Bij mij is het tijd om de gang te pimpen. En ik wilde heel veel leuke lijstjes aan de muur. Totdat ik de HEMA fotokastjes ontdekte.

Zodra ik het witte fotokastje van de HEMA (To have and to hold all your memories and thoughts) zag was ik om. Zo simpel, maar door de manier hoe je ze gebruikt, maak je het uniek. En dat kost echt niet veel moeite…

Ga op zoek naar mooie objecten voor in dit kastje en prik ze eenvoudig vast met speldjes. Vind je speldjes rommelig ogen dan kun je het natuurlijk ook altijd lijmen. Of masking tape gebruiken.

Op deze manier – als je er meerdere gebruikt – creëer je een unieke herinneringmuur. Je hebt overigens best snel een muur vol, want de fotokastjes zijn 30 x 25 cm. Heel diep zijn ze niet, dus je kunt er niet lukraak herinneringen in kwijt.

5 ideeën voor HEMA fotokastjes

Hoewel ik nog lang niet klaar ben met ideeën bedenken voor onze wand heb ik wel al een klein lijstje klaarliggen. En ik deel graag met je wat ik zoal in deze HEMA fotokastjes ga doen, want dat zijn echt niet alleen foto’s:

  • Die ene vakantiefoto van die gave reis naar Zuid-Afrika (of meer dan één foto als ik niet kan kiezen)
  • Mijn favoriete quotes, die ik dagelijks verzamel voor Like & Love (it!)
  • Dat lieve briefje dat ik onlangs van een vriendin kreeg
  • In de herfst een mooie oranje/rood blad, in de zomer vul ik het lijstje met schelpjes
  • Ik ben dol op vintage ansichtkaarten, dus die komen ook aan de wand in de fotokastjes

Heb jij ook meteen ideeën na het lezen van dit artikel en het zien van dit fotokastje? Breng ons gerust op extra ideeën door hieronder een berichtje achter te laten.

Bestel het HEMA fotokastje online voor slechts € 12,95 >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *