Zonnige foto’s in donkere tijden met de Pocket Spotlight

Door  |  0 reacties

Met mobieltjes kun je steeds beter fotograferen. Een apart fototoestel hebben wordt daardoor steeds minder belangrijk. Toch is er één situatie waarbij mobiele telefoons het ernstig laten afweten. Het moment waarop je wilt fotograferen terwijl er te weinig licht is.

Voor die situaties is er nu de Pocket Spotlight. Een constant lichtgevende lamp die je heel eenvoudig op de hoofdtelefoonaansluiting van je mobiel monteert. Waar zelfs de ingebouwde flitser van je telefoon het af laten weten, biedt de Pocket Spotlight uitkomst.

Perfect scherpstellen met de Pocket Sunlight

Doordat de lamp continu brandt en niet slechts één flits afgeeft zie je precies wat je fotografeert. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de scherpstelling precies goed instellen voor je daadwerkelijk aan het fotograferen slaat.

De Pocket Spotlight is ook handig als je filmen wilt

De Pocket Spotlight (deze versie is geschikt voor de iPhone 4) is meer dan alleen een extra zon voor die momenten waarop je foto’s anders te donker en korrelig worden. Ook als je een videofilm maakt met je telefoon is deze lamp ontzettend handig. Je staat weliswaar ook zelf gelijk in het middelpunt van de belangstelling, maar hebt wel een videofilm die het bekijken waard is.

Zelfs tegen de zon in fotograferen kan met de Pocket Spotlight

En wat te denken van de situaties waarop je niet te weinig maar juist teveel licht hebt. Bijvoorbeeld tijdens die zonnige strandvakantie waarbij je achteraf ontdekt dat je recht tegen de zon in fotografeerde. Het gevolg; een foto waarbij je een donkere, onherkenbare persoon ziet. Weg is je foto van die vakantieliefde waar je smoorverliefd op was.

Ook deze mislukte foto’s los je met deze schijnwerper eenvoudig voorkomen. Door de lamp te gebruiken terwijl je recht tegen de zon in fotografeert kun je het tegenlicht corrigeren. Waardoor jouw vakantieliefde alsnog herkenbaar op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd.

Benieuwd? Ga snel naar Photojojo >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *