5x echt volgen op Instagram

Door  |  3 reacties

Heb jij Instagram net ontdekt en weet je niet waar je moet beginnen met volgen? Of ben je allang diehard-Instagrammer, maar kan jouw timeline nog wel wat mooie foto’s gebruiken? Deze accounts moet je echt volgen op Instagram.

Ik ben een diehard-Instagram fan vanaf het eerste tweede uur. Ik upload graag plaatjes van mijn voeten (incl. schoenen, behalve in de zomer) en ook eten is favoriet. Sinds kort ook een hoog cuteness-gehalte met een pup in huis. En heel erg, die pup heeft zelfs een eigen Instagram-account. Gewoon omdat het kan!

Vanuit deze ware Instagram-liefde ging ik voor jullie op zoek naar vijf Instagram-accounts die je echt moet volgen. Check ze snel hieronder!

@wheresandrew

Instagram volgen: AndrewHij reist de hele wereld over voor zijn werk bij National Geographic en via Instagram mag je mee genieten van zijn belevenissen. Voor een goede dosis reislust in je timeline! Wat je zoal kunt verwachten? Zoals hij zelf zegt: I love colors, faces, dogs & old stuff.
Volg @wheresandrew >>

@eefphotography

Instagram volgen: EefVrolijkheid in je timeline nodig? Eef is momenteel bezig met een 100-dagen-challenge: na haar 100-dagen-bloemen-challenge wordt je Instagram-timeline nu opgevrolijkt met #100daysofyellow. Geel, geel en nog eens geel. Wij zijn fan. En bovendien benieuwd wat de 100 dagen na het geel gaan brengen?
Volg @eefphotography >>

@gmystudio

Instagram volgen: GMYstudioGMY Studio is eigenlijk niets meer dan een reclame-account voor de foto-apps die dit bedrijf heeft. Hoewel we niet zo’n fan zijn van de apps (je moet bijvoorbeeld al betalen voor  de app Vintique en dan moet je ook nog aanvullende filters kopen) zijn de foto’s een genot om naar te kijken. Allemaal bewerkt met hun eigen apps, maar niet over the top.
Volg @gmystudio >>

@satiregram

Instagram volgen: SatiregramHoewel het op Instagram draait om foto’s en beeld en niet om tekst, is dit account juist zo leuk door de tekst. Handgeschreven (en gefotografeerde) briefjes met satirische teksten over de gemiddelde Instagram-gebruiker. Ja, ook de selfies worden hier op de hak genomen. Geniaal!
Volg @satiregram >>

@darcytheflyinghedgehog

Instagram volgen: darcyGenoeg schattige & grappige honden- en kattenaccounts die we hier zouden kunnen vermelden, veel origineler is eigenlijk ‘de vliegende egel’. Op dit account draait alles om egel Darcy, die met alles op de foto gaat, of in alles. Of naast alles. Of op alles. Maar altijd even schattig of grappig. Must see!
Volg @darcytheflyinghedgehog >>

Nog meer accounts volgen op Instagram?

Heb jij nog leuke tips voor ons? Of zie je graag nog meer tips van mijn kant in een volgend Instagram-artikel? Laat een bericht achter. En wie weet tot Instagrams.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Karlijn

  5 januari 2014 at 11:39

  Ojaaa ik ben echt verslaafd aan Instagram! Pff elk moment zit ik er weer op. De egel kende ik :), maar de rest ga ik meteen even opzoeken!

 2. Lizet

  5 januari 2014 at 17:00

  Ik mis @mommasgonecity – die is zo leuk! 🙂

  • Redactie

   5 januari 2014 at 17:04

   Die is inderdaad erg schattig! Hij staat bij dezee op het lijstje voor een evt. volgende artikel. Dank voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *