Uit! Een dosis liefdesverdriet om van te smullen

Door  |  1 reactie

Een boek over verbroken relaties en liefdesverdriet lezen, is dat leuk? Ja, het boek Uit! van Lauren Verster is meer dan vermakelijk. Of je nu liefdesverdriet hebt of niet.

Misschien heb je zelf liefdesverdriet. Dan denk ik dat dit boek nuttig is en troost biedt. Het leert dat na alle woede, verdriet en snot er heus nog een glimlach gloort.

Als je geen liefdesverdriet hebt, des te beter. Dan is dit boek op zijn minst vermakelijk. Want neem van mij aan, het is leuk om in andermans hersenpan te gluren en de eigenaar vervolgens stiekem een heel klein beetje uit te lachen. – Lauren

Uit! Boek over liefdesverdriet van Lauren VersterVoor het boek Uit! Zuurzoete verhalen over liefdesverdriet ging Lauren (zonder camera, maar met pen en papier) in gesprek met bekende en minder bekende ‘slachtoffers’ van liefdesverdriet.

O.a. Jan Mulder, Tygo Gernandt, Alexander Klöpping, Jennifer Hofman & Jan Kooijman doen hun verhaal over hun grootste verdriet, wat dit met hun deed en bovenal hoe zij ‘wraak’ namen als ze dit deden. En denken ze dat liefdesverdriet een biologische functie heeft? En hoe sla je je er doorheen?

En ja, ook zonder liefdesverdriet – thank god, want wat is dat hels – heb ik enorm moeten lachen om het boek. Niet alleen vanwege herkenning, maar om dat blijkt dat het echt altijd erger kan.

Een ideaal cadeau voor een vriendin die in de put zit na een relatiebreuk (maar wacht wel even een weekje of wat).

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Karlijn

    23 januari 2014 at 21:17

    Leuk om te lezen. In Amsterdam was in de oude kerk een tentoonstelling van het museum of broken relationships. Zo leuk om te zien, je leest er ook de verhalen achter de objecten en die zijn soms echt verbazingwekkend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *