Uit je comfortzone stappen: zo doe je dat!

Door  |  0 reacties

Wil je een held zijn en geen toeschouwer? Wil je van betekenis zijn en geen grijze muis? Volgens Jessica Hagy moet je dan nodig uit je comfortzone stappen.

Het is zo veilig in je vertrouwde comfortzone, en veel mensen blijven daar dan ook (onbewust)  hangen. Zonde! Want er valt zoveel meer uit het leven te halen als je af en toe – of nog vaker – uit je vertrouwde cirkel stapt. Niet de makkelijkste opgave, maar met het boek Uit je comfortzone in 10 eenvoudige stappen van Jessica Hagy wordt het wel wat makkelijker én zonder twijfel ook een stuk leuker.

Waarom zou je uit je comfortzone willen stappen?

Volgens Jessica zijn er vijf verdomde goede redenen:

  • Om ervoor te zorgen dat je nergens spijt van krijgt
  • Zodat je jezelf kunt respecteren
  • Om de verveling te verdrijven
  • Zodat je je stempel kunt drukken, en alles vlekkeloos achterlaat
  • En bovenal: omdat je het kunt

Maar hoe doe je dat dan, uit je comfortzone stappen?

Bestel het boek 'Uit je comfortzone stappen'Dit handzame boekje maakt uit je comfortzone stappen leuk, heel leuk! Het is speels geschreven, geweldig mooi opgemaakt – vergelijkbaar met de stijl van Keri Smith – en opgedeeld in 10 eenvoudige stappen.

Elke stap heeft zo zijn eigen opdrachten die je moet voltooien. Zo moet je in stap 1 op onderzoek uit. Je moet dan niet alleen praten met vreemdelingen, beslissingen maken aan de hand van dobbelstenen, maar ook advocaat van de duivel spelen. In stap 2 ga je delen. Zo ga je hulp aanbieden aan anderen en maak je een eind aan je verlegenheid. In stap 3 is het tijd om echt iets te gaan doen, wat dan ook. Naar buiten gaan bijvoorbeeld. Of eindelijk eens kiezen. Of anderen ergens bij betrekken.

Benieuwd geworden naar alle stappen en alle opdrachten? Wil jij ook uit je comfortzone stappen? Je bestelt Uit je comfortzone in 10 eenvoudige stappen voor slechts € 15,-.

Ga naar Bol.com om te bestellen >>

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *