Ontaard: hoe ver ga je om je gezin te redden?

Door  |  0 reacties

Het is zo’n boek dat je wel in één adem uit moet lezen. Omdat je wilt weten hoe het zit. Omdat je er maar de vinger niet op kan leggen, wie erachter zit. En als je hem dan uit hebt, blijf je verbaasd over het plot. Ontaard, het debuut van Paula Daly, verrast in vele opzichten.

Waar ‘Ontaard’ over gaat

Ontaard, Paula DalyLisa’s wereld stort in als Lucinda, de 13-jarige dochter van haar beste vriendin Kate, vermist blijkt te zijn. Ze voelt zich schuldig, want Lucinda had bij haar uit logeren moeten zijn en nu is er kostbare tijd verloren gegaan, omdat diens moeder dacht dat Lucinda bij Lisa was. Hoewel Kate volhoudt dat het niet Lisa’s schuld is, weet zij wel beter.

Er begint een helse zoektocht naar Lucinda. Eentje die invloed heeft op het hele gezin van Lisa. Haar kinderen krijgen problemen op school, haar man Joe liegt over zijn doen en laten. Om haar gezin te redden, heeft Lisa maar één doel: Lucinda vinden. Wat zij echter niet kan vermoeden is dat er zoveel geheimen ten grondslag liggen aan de mysterieuze verdwijning van Lucinda.

Wie de dader is, blijft een raadsel. Waarschijnlijk zoek je de schuld de ene keer bij persoon X, en dan weer bij persoon Y. Wel wordt duidelijk hoe ver een moeder kan gaan om haar gezin te redden…

Wat anderen vinden van ‘Ontaard’

  • Tess Gerritsen: “Een van de beste en boeiendste boeken die ik in lange tijd gelezen heb. Dit boek kun je niet wegleggen. Een thriller die je met elk plottwist weer versteld doet staan.”
  • Daily Mail: “IJzersterke dialogen, boeiende personages en een pageturner-plot over de ergste nachtmerrie die een moeder kan overkomen. Dit is een veelbelovend debuut van Paula Daly. Haar schrijfstijl en passie spatten van het papier. Het scherpe en onverwachte einde maken van Daly een ster-in-wording.”

Bestel Ontaard op Bol.com >>

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *