Alle leuke boetiekjes op een rij

Door  |  0 reacties

Of je nu gaat winkelen in Utrecht, Maastricht of Amsterdam de app Leuke boetiekjes helpt je altijd op weg. Binnen no time wijst deze je de weg naar de leukste boetiekjes.

De app voor shopaholics in het hele land. Een database met de leukste mode-adressen door het hele land. In onder andere bovenstaande grote steden, maar ook in kleinere dorpjes.

Wat kun je verwachten van Leuke boetiekjes?

Overzicht. Eenvoudig zoeken op plaats. Of op merk of aantal sterren. En zelfs op kledingstijl of merk kun je filteren. Ook kun je in de app acties vinden van de aangesloten boetiek.

Boetiek van jouw keuze gevonden? Je leest er niet alleen alles over de winkels, maar krijgt meteen de openingstijden en het adres. Met een simpele koppeling wijst je iPhone je ook meteen de weg. En je kunt direct de Facebook-pagina van het boetiekje lijken, zodat je altijd op de hoogte blijft.

Download de app Leuke boetiekjes in de iTunes App Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *