Snailshop: terug naar brievenpost

Door  |  0 reacties

“Gimme a ticket for an aeroplane, I ain’t got time to take a fast train. Lonely days are gone, I’m a-goin’ home, ‘Cause my baby just wrote me a letter”

Een handgeschreven brief was tot zo’n jaar of 20 geleden helemaal zo gek nog niet. En een kaartje vanuit zonnig Spanje inclusief de overbekende zon-met-daarin-de-temperatuur een terugkerend item.

Van brief naar mail naar brief

Tijden veranderen echter. Van geschreven gingen we naar getypt – nog steeds over de post – en uiteindelijk naar e-mail. Die handgeschreven brief was echter zo gek nog niet, die verdient een comeback. Dat vindt De Snailshop, een webwinkel die richt zich op de aller-leukste spullen waarmee je de beste brieven fabriceert en op de schrijvende persoon met gevoel voor nostalgie, ook.

“Brieven schrijven is niet iets van onze generatie, het trekt ook de huidige generatie aan, zo merk ik aan mijn dochter. Als ik mijn vriendinnen zie of spreek, merk ik vaak na afloop dat ik ze lang niet alles heb kunnen vertellen. Dat zet ik dan in een brief, waar ik dagen over kan doen als ik dat wil.” – Marion van Steveninck, eigenaar van De Snailshop

Snailshop: van briefpapier naar kaarten naar stickers

De Snailshop heeft alles voor de snailmailer-to-be: vrolijke en grappige kaartjes, briefpapier – ook om te printen en stickers & tape om je brief of kaart nog persoonlijker te maken. Zelfs aan de twijfelkont is gedacht. Wil je wel, maar heb je geen idee hoe? Dan heeft De Snailshop voor jou een startpakket, of zoals ze zelf zeggen Het Geweldige Snailmail Starters Pakket.

Heb jij nu ook zo’n zin gekregen om direct naar je beste vriend, zus, lief of oma een brief te sturen? Ga dan snel naar de site en zoek een passende setje kaarten of briefpapier uit. Veel plezier met schrijven!

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *