De mooiste skins voor je telefoon

Door  |  0 reacties

Onlangs schreven we al over de toffe hoesjes van Caseable en nu komen ze met een nieuw product: de mooiste telefoon-skins.

Op Caseable.nl (lees onze eerdere recensie) maak je eenvoudig de mooiste hoezen voor je telefoon, laptop of e-reader. Ideaal om je gadgets te beschermen. Maar sommige mensen vinden het maar log, zo’n hoesje om je telefoon. En zwaar. Daarvoor heeft Caseable nog een nieuw product: custom telefoon-skins.

Op maat gemaakt

Net als bij de hoesjes kun je de telefoon-skins zelf ontwerpen aan de hand van eigen foto’s of illustraties, maar je kunt ook weer gebruik maken van toffe grafische designs uit New York of Berlijn. Heb je hem ontworpen, dan wordt de skin – voor zowel voor- als achterkant van je telefoon – op maat gedrukt.

De kwaliteit van de telefoon-skins

Ik was een beetje sceptisch: ik heb eerder skins gehad voor mijn telefoon. Deze waren stuk voor stuk een ramp om netjes op te plakken, altijd gebobbeld. Of zo dun dat het snel scheurtjes vertoonde. De telefoon-skins van Caseable zijn echter een stuk steviger en krasvaster.

Aanbrengen is een peuleschil, binnen drie minuten zit hij er goed op. Maak wel eerst even je telefoon schoon, want een zandkorreltje of stofje eronder kan een lelijk gezicht zijn.

Enthousiast geworden? Ga naar Caseable en maak jouw persoonlijke telefoon-skin >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *