Family tree: een origineel Moederdag-cadeau

Door  |  0 reacties

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt: een origineel Moederdag-cadeau bedenken. Toch denken we een goede optie voor je te hebben. Wat dacht je van deze stamboom in een hip jasje?

De zoektocht naar een origineel Moederdag-cadeau

Kom je op Moederdag met een huishoudelijk apparaat aan dan heb je dikke kans dat het eindigt in een ruzie. Kom je aan met bloemen en chocolade dan kan je het verwijt krijgen dat je afgezaagde cadeautjes geef. Maar wat is dan wel een origineel Moederdag-cadeau, waar kun je wel mee aankomen? Wij gingen voor je op zoek en vonden deze geweldige stamboom.

Stamboom op maat in een hip jasje

Origineel Moederdag-cadeauRegelmatig nemen we een kijkje bij Printcandy, dé website voor al jouw unieke tekst-posters en toffe printables. Toen we vandaag een kijkje namen kwamen we uit bij de family tree.

Deze stamboom – die helemaal van deze tijd is – kun je zelf aanpassen aan jouw wensen. En dan niet alleen de kleuren (je kunt er uit maar liefst zes kiezen), maar ook het aantal hartjes kun jezelf bepalen. Je kunt kiezen uit 7 of 14 hartjes en hierin kun je alle woorden kwijt die je wilt. Dus niet alleen de namen van familie-leden, maar je kunt ook de woorden die goed bij jullie gezin passen in de boom hangen.

De posters zijn op maat te bestellen vanaf € 8,50 en daarmee is het niet alleen een origineel Moederdag-cadeau, maar ook nog eens een heel betaalbare.

Maak nu je eigen family tree op Printcandy.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *