The Creative License

Door  |  0 reacties

Creatiever worden door middel van een boek, kan dat? Volgens kunstenaar Danny Gregory wel! Zijn boek The Creative License helpt mensen weer creatief te durven zijn. Want kunstenaar, zegt Danny, ben je al; je moet het alleen nog even zelf geloven.

Veel volwassenen willen stiekem wel graag tekenen, maar denken: ach dat kan ik toch niet? Danny Gregory dacht precies hetzelfde. Toen er een moeilijke periode aanbrak in zijn leven, besloot hij echter toch om het eens te proberen. Het tekenen werd voor hem een uitlaatklep, en als je nu op zijn website kijkt, zie je de prachtigste dingen.

Iedereen kan tekenen

The Creative LicenseVolgens Danny Gregory kan iedereen leren tekenen. Jij dus ook! Er is alleen wat doorzettingsvermogen voor nodig. Bovendien moet je het idee dat alles wat je maakt meteen perfect moet zijn, loslaten. The Creative License bevat kleine opdrachtjes en leuke tekstjes om je daar mee te helpen.

Waar gaat The Creative License over?

Waar gaan die verhaaltjes en opdrachten dan over? De teksten bevatten en heleboel tips en suggesties om te zorgen dat je gemotiveerd blijft en doorgaat met tekenen. “Hoe ga je om met tijd? Wat kun je doen om je concentratie te verbeteren? Hoe kun je kunst maken als je kinderen hebt en je aandacht veel daarop moet richten?” Allemaal vragen die worden beantwoord in het boek The Creative License.

Extra leuk: het hele boek zit vol met tekeningen, en de teksten zijn handgeschreven (dus niet met een computer!). Zo zit je meteen vol inspiratie wanneer je het boek doorbladert.

Enthousiast geworden? Bestel The Creative License op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *