De Appelparade

Door  |  0 reacties

Midden in de Randstad, verscholen in het groen van Lisserbroek ligt Landgoed de Olmenhorst. Hier geniet je van rust, ruimte en heel veel appelbomen! Een betere plek voor de Appelparade bestaat er niet.

Wat is de Appelparade?

De Appelparade is de Olmenhorst Voorjaarsfair in een nieuwe jas. Een festival vol ambachtelijke streekproducten, theater, fun en appelsap.

Wanneer is het?

Rondom het Pinksterweekend. De Olmenhorst opent haar boomgaard op vrijdag 6 juni van 18.00 tot 22.00 uur. Zaterdag t/m maandag ben je van 11.00 tot 18.00 uur welkom.

Waar is het?

De Appelparade is op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek.

Voor wie is het?

De Appelparade is een fair voor jonge avonturiers en oudere natuurliefhebbers. Voor meisjes met rokjes en mannen met laarzen, die allemaal houden van ambachtelijk, buiten en cider.

Waarom je de Appelparade niet mag missen?

Vanwege theater op een boom, altijd rokjesdag, oma’s jam, de muziek en de workshops van bijzondere ateliers.

Wat kost het?

Volwassenen betalen € 5,- en kinderen mogen voor € 3,- naar binnen. Je auto kun je bij de Olmenhorst parkeren voor € 3,- per dag.

Laatste tips?

  • Neem warme kleding en/of regenjas mee
  • Trek je regenlaarzen aan als je de boomgaard in wilt trekken
  • Vergeet je stevige mand niet (voor al dat lekkers dat je kunt kopen)

Meer informatie over de Appelparade > >

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *