Hemeltjelief!

Door  |  0 reacties

Het festivalseizoen begint en wat hebben we daar naar uit gekeken. Zeker met dit weer en een overvloed aan toffe acts, spectaculaire line-ups & vette beats. Binnenkort vind je meer toffe zomerfestivals op Like & Love (it!), maar we trappen af met Hemeltjelief in Amsterdam.

Wat is Hemeltjelief?

Een heel grote kinderboerderij met lekker eten en drinken maar ook met live muziek en DJ’s, plus, zoals een goed festival betaamt: een afterparty bij Noorderlicht.

Wanneer is het?

Tijdens Hemelvaart, donderdag 29 mei a.s., ben je van 11:00 uur tot 23:00 uur welkom bij Hemeltjelief. Daarna kun je tot 4 uur ‘s nachts doordansen op de afterparty.

Waar is het?

Hemeltjelief wordt op de NDMS-werf gehouden. De afterparty vindt plaats in het Noorderlicht café.

Voor wie is het?

Hemeltjelief is een evenement voor jong en oud, met of zonder kinderen. Iedereen kan zich amuseren bij Hemeltjelief. Houd er wel rekening mee dat de afterparty alleen toegankelijk is voor 18+.

Waarom je Hemeltjelief niet mag missen?

Vanwege de klompendisco, het rodeo-varken-rijden. De tegeltjeswijsheid, het hoefijzergooien en natuurlijk de muzikale omlijsting! Van ska tot Zuid-Amerikaanse ritmes, via gypsy, reggea, dubstep en rock naar uiteindelijk de vele dj’s die de dansvloer veranderen in een zwoele, vrolijk dansende menigte. Need we say more?

Wat kost het?

De tickets voor Hemeltjelief zijn in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wil je ook naar de afterparty, dan kun je op de dag zelf kaartjes kopen. Wat de prijs daarvan is, is nog niet bekend.

Laatste tips?

  • Neem warme kleding mee als je besluit tot ’s nachts te blijven.
  • Kinderactiviteiten stoppen om 18.00 uur.
  • Je kunt betalen met cash en pin, maar geldautomaten zijn er niet.
  • Bij sommige activiteiten vragen ze een kleine bijdrage. Neem daar muntgeld voor mee, wel zo handig.

Vooruit met die geit en koop hier je kaarten voor Hemeltjelief >> 

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *