Must voor chicklit-liefhebbers: Cruise control

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een feel good boek voor aan het strand? De komende weken zullen we je heel wat ideeën geven voor geslaagde vakantieboeken. En één daarvan is Cruise control van Carlie van Tongeren.

Over Cruise control

Lara leidt een lekker leven. Ze is woordvoerder van een grote bank, komt op alle belangrijke borrels, heeft een affaire met een BN-er en heeft nog steeds goed contact met haar studievriendinnen. Zij vinden dat Lara weleens wat meer mag relaxen en nemen haar mee op een Nijlcruise. De cruise hangt aan elkaar van wc-papiermummies en opdringerige verkopers, maar misschien zit onder al die kitsch juist wel precies wat Lara nodig heeft om los te komen van haar werk, maar bovenal ook zichzelf te confronteren met het verleden.

Dosis ongecompliceerde chicklit?

Cruise Control, Carlie van TongerenHoewel ik enorm fan ben van thrillers met complexe complot-theorieën, heb ik nog een guilty pleasure: een dosis ongecompliceerde chicklits – of ze nu voorspelbaar zijn of niet – op warme zomerdagen & zeker tijdens vakantie. Cruise control past perfect bij dit plaatje. Maar dat niet alleen…

Cruise Control gaat net iets verder. Want als je heel goed leest, zul je ontdekken hoe belangrijk het is dat je dingen loslaat en dat je dingen niet altijd wegstopt. En je zult zonder twijfel sympathie krijgen voor hoofdpersoon Lara, wiens verdriet je door de zinnen heen voelt. Zo ongecompliceerd als Cruise control in eerste instantie lijkt, is hij namelijk niet.

Bestel dit boek op Bol.com >>
(ook als e-book te verkrijgen)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *