Al ga je op je kop staan

Door  |  0 reacties

Marian Keyes, een van de koninginnen van chicklit, is terug met weer zo’n leuk boek: Al ga je op je kop staan. Met wederom haar bekende mix van humor, originaliteit en toch ook een stukje diepgang die je niet bij alle chicklits vindt.

Al ga je op je kop staan, Marian KeyesSterrenregen, Ben je gek?, Betrapt, Kom terug bij mij, Sterrenregen: het zijn slechts enkele van de vele successen die Marian Keyes inmiddels op haar lijstje heeft staan. En ze mag er met haar boek Al ga je op je kop staan waarschijnlijk weer een succes aan toevoegen.

Chicklit-liefhebbers zullen dit boek in één adem uitlezen. Ondanks dat het boek op sommige punten erg voorspelbaar is, en Marian er langer dan normaal over doet om tot het eind te komen, blijf je lezen. Simpelweg omdat Marian haar schrijfstijl zo lekker wegleest.

Over ‘Al ga je op je kop staan’

Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrieën leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer.

Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel?

Bestel dit boek op Bol.com >>
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *