Weekend Terschelling

Door  |  0 reacties

Daan denkt een leuk weekend op Terschelling in het vooruitzicht te hebben. Haar zus Isa heeft haar uitgenodigd en ook haar beste vriendin Sylvia gaat mee. Wat een weekend vol toffe herinneringen moet worden, wordt een ware nachtmerrie.

Een vakantie is niet compleet zonder een goed boek. En dus gaan we deze zomer op zoek naar de beste boeken voor in jouw koffer (of voor op je balkon of in je tuin). Van chicklits tot internationale bestsellers. Van waargebeurde verhalen tot goede thrillers van eigen bodem. En Weekend Terschelling valt in de laatste categorie.

Over ‘Weekend Terschelling’

Weekend Terschelling, Els KerkhovenVoordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt.

Daan zet alles op alles om Sylvie terug te vinden, terwijl haar band met Isa op losse schroeven lijkt te komen te staan. Maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie… Weekend Terschelling is een verhaal over vriendschap en verraad, over herinneren en vergeten, maar vooral over de angst om alles kwijt te raken wat je ooit had.

Wat wij vonden van ‘Weekend Terschelling’

Els Kerkhoven won in 2012 de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd, en bracht vervolgens in 2012 het succesvolle Gifdochters uit. En dat smaakte naar meer: Weekend Terschelling is haar tweede boek. En wij denken dat deze veel verkocht kan worden. Niet voor niets gaf Crimezone.nl dit boek vijf sterren.

Waar het verhaal in het begin nogal langzaam op gang komt en vooral veel vragen oproept (wat overigens wel Els haar kracht is, je hebt in het begin zeker geen clue wat er met Sylvie gebeurd is, wie wil haar wat aan doen?), zal je door de laatste 50 pagina’s gesleurd worden. Je wilt het plot weten en al je vragen beantwoord zien.

Bestel ‘Weekend Terschelling’ op Bol.com >>
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *