Urban Cacao: walhalla voor chocoholics

Door  |  0 reacties

Amsterdam heeft er sinds een half jaar een hotspot bij voor chocoholics: Urban Cacao. Waarom ontdekten we die pas zo laat? Stel je eens 400 vierkante meter vol chocolade voor je?

Een open werkplaats, zo noemen de eigenaren van Urban Cacao hun winkel. Je zult hier ontdekken hoe onder de bezielende leiding van chocolatier, patissier en glacier Hans Mekking enorm veel lekkere chocolade wordt gemaakt.

Urban Cacao: van bonbons tot macarons

Je komt hier niet alleen om de lekkerste chocolade, bonbons, cake & brownies of (chocolade)macarons te kopen je bent ook vrij om je vragen over chocolade te stellen en – als je het heel lief vraagt – een kijkje in de keuken te nemen. Wil je nog meer weten en zelf aan de slag gaan? Urban Cacao biedt ook de mogelijkheid van workshops.

Praktisch!

Je vindt Urban Cacao in het hart van het centrum, aan de Rozengracht (nummer 200). De winkel is geopend op maandag van 12.00 tot 19.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Bekijk de website van Urban Cacao >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *