Swan Market, dé lifestyle markt van Rotterdam

Door  |  0 reacties

Als je bij Rotterdam nog steeds Feyenoord, Koopgoot of haven denkt, mis je heel veel. Rotterdam bruist als nooit tevoren en verrast iedere keer weer. Zoals met de Swan Market.

Wat is Swan Market?

Swan Market is dé lifestyle markt van Rotterdam waar ontwerpers, creatieve makers van huisvlijt en kleine startende ondernemers in contact kunnen komen met blije, goed gestylde en ietwat eigenzinnige bezoekers. En daarnaast is deze markt ook de plek voor een gezellige dag waar je naast kramen vol moois, een lekker hapje kunt eten of goed glas kunt drinken.

Wanneer is het?

Op zondag 27 juli a.s. heet Swan Market je tussen 12.00 en 18.00 uur van harte welkom. Ook 24 augustus kun je nog naar de Swan Market.

Waar is het?

Deze lifestyle markt vind je in het Museumpark (Westzeedijk 341) in Rotterdam.

Voor wie is het?

Voor bezoekers die hun huis niet volledig inrichten met meubels van woonketens en hun kleding modieus maken met unieke items, die meer kleur geven aan hun style en identiteit. En natuurlijk voor iedereen die zin heeft in een gezellig dag met struinen langs kraampjes, luisteren naar muziek en een lekkere hap.

Waarom je Swan Market niet mag missen?

Vanwege hun creatieve off-line marktplaats, vintage uit vervlogen tijden, unieke accessoires, lekker eten & drinken en live muziek. En om met eigen ogen te zien en mee te maken dat Rotterdam bruist!

Wat kost het?

Swan Market vraagt aan jou een bijdrage van welgeteld € 1,00. Ben je echter jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar, dan mag je gratis naar binnen.

Laatste tips?

  • Neem voldoende cash mee; niet iedereen heeft een pinautomaat bij zijn stand
  • Regen? Denk aan een plu. Zon? Vergeet je hoed niet!
  • Het OV is prima geregeld in Rotterdam, laat je auto gewoon een dagje thuis
  • Sjouwen is uit, de (boodschappen)trolley is hier in
  • Zet je schroom opzij; afdingen mag best en bedenk ‘nee heb je, ja kun je krijgen’
  • Swan Market komt ook naar Den Haag, Dordrecht en Antwerpen

Check hier de agenda van Swan Market >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *