Social Grill: met zijn allen aan de barbecue

Door  |  0 reacties

Je ligt in de zon in de tuin een boek te lezen: 25 graden. Het is bijna etenstijd, maar je hebt echt geen zin om te koken. Wat doe je dan? Juist ja, barbecueën! Gezellig, gemakkelijk, lekker. Er is alleen één probleem: wie gaat de barbecue bedienen?

In een vriendengroep zijn er altijd een paar mannen die opscheppen over hun geweldige barbecuekunsten; zij moeten het dan maar doen. Zou het alleen niet veel leuker zijn om iedereen een steentje te laten bijdragen? Om niet elke keer iemand aan tafel te moeten missen.

De oplossing: de Social Grill

social grillMet de Social Grill kan dat. Het combineert het lekkere eten van de barbecue met de gezelligheid van een gourmet: met deze barbecue kun je met zijn zessen tegelijkertijd het eten bereiden. Geen chagrijnige vader/vriend/collega meer omdat hij altijd alles moet doen terwijl het zo warm is. En ook geen half gebakken vlees van de vriend die denkt dat hij goed kan barbecueën. Vanaf nu maakt iedereen zijn eigen eten klaar.

Hoe de Social Grill werkt

De Social Grill (€ 119,-) werkt eigenlijk precies zoals een gewone barbecue: je stopt er houtskool in, doet er wat aanmaakblokjes bij, wacht eventjes totdat de barbecue warm is en je groenten en vlees kunnen erop. Het verschil zit hem in het design: de Social Grill is veel langer en kan op een tafel staan (niet op tafels van plastic!). Net als een gourmetstel dus!

Nieuwe barbecue recepten

Een nieuwe barbecue vraagt natuurlijk om nieuwe probeersels. Inspiratie nodig voor lekkere barbecue recepten? We schreven al eens over de handige app van Weber met lekkere recepten. Of check deze heerlijke recepten voor de barbecue.

Bestel de Social Grill >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *