Flipagram: toffe fotofilmpjes van jouw vakantie

Door  |  1 reactie

Bring moments to life is het motto van de makers van Flipagram. En dat is gelukt: binnen vijf minuten maak je met deze app toffe fotofilmpjes van jouw vakantie.

Of van je kinderen. Van je hond. Van dat toffe feestje. Van een dagje op het werk. Van dat bijzondere evenement. Het kan allemaal met deze oh zo eenvoudige (en gratis!) app.

Hoe maak je fotofilmpjes met Flipagram?

Fotofilmpjes FlipagramFlipagram biedt je als gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig van max. 30 foto’s een fotofilmpje te maken. Hoewel er tal van extra mogelijkheden in de app verwerkt zijn, is de basis heel simpel.

 • Selecteer de foto’s die je wilt gebruiken voor je fotofilmpje. Kies uit je filmrol, of maak connectie met je Facebook- of Instagram-foto’s.
 • Pas de volgorde van de foto’s naar wens aan: van oud naar nieuw, van nieuw naar oud, een willekeurige mix of geheel handmatig een eigen volgorde.
 • Voeg eventueel nog een tekst of filter toe en stel de gewenste snelheid voor het filmpje in. Als je van plan bent deze te delen op Instagram houdt dan rekening met de maximale duur van 15 seconden die Instagram hanteert.
 • Voeg muziek toe aan jouw fotofilmpje. Je hebt de keuze uit je eigen muziek (let op rechten!) of gebruik de door Flipagram geselecteerde nummers waar je 30 sec gratis van mag gebruiken.

Klik op opslaan en je fotofilmpje wordt automatisch opgeslagen in je filmrol. Daarnaast heb je de mogelijkheid om hem te delen via alle bekende social media.

Extra opties in Flipagram die de moeite waard zijn

Als je langer dan vijf minuten hebt om een filmpje te maken, duik dan eens in alle opties die Flipagram biedt. Mijn persoonlijke favorieten?

 • Wil je een filmpje met allemaal vierkante uitsneden? Perfectioneer je filmpje door van elke foto zelf de uitsnede te bepalen.
 • Een jarige op Facebook? Maak aan de hand van diens foto’s een felicitatie-filmpje. Flipagram selecteert als eerst de foto’s waar jullie samen in getagd zijn.
 • Gekke bui? Maak een selfie-fotofilmpje met de ingebouwde photobooth.

Wil jij zien dat een kind echt de was kan doen? Probeer de app dan snel zelf & stel je eigen fotofilmpjes samen.

Download de app in de iTunes Store >>
Download de app voor Android in Google Play >>

P.S. Lieve makers van Flipagram, mogen we een optie (betaald!) dat de reclame voor Flipagram rechtsonder uit het filmpje gaat? Dank!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

 1. mar

  22 april 2018 at 09:41

  Ik kan niet meer dan 7 foto’s selecteren, jammer !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *