Chicks love food: gezond eten zonder poespas

Door  |  0 reacties

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: food blogs. Of dat erg is? Nee. Verdomd handig! Maar hoe weet je nu wat de beste en leukste foodblogs zijn? Wij gingen voor je op zoek. Deze week een nieuwe foodblog in de spotlights: Chicks love food.

Over Chicks love food

Chicks love food is het domein van Nina en Elise. Elise maakt zelfs voor lunch het liefst een driegangenmaaltijd. Ze surft de halve dag op internet naar toffe restaurants met online menukaarten (inspiratie!) en kan net als Nina intens gelukkig worden van een goed geslaagde curry. Toen Nina dan ook opperde om een blog te maken over restaurants, recensies, recepten & foodstoff zei Elisa volmondig ‘ Ja!’. Chicks love food was geboren.

Wat je kunt verwachten van deze meiden? Gezond eten (behalve op zondag, dan is het Sinner Sunday) zonder poespas. Makkelijke en toegankelijke recepten en geweldige nieuwe restaurants die je zelf anders nooit ontdekt zou hebben. Oh en foodfoto’s om van te smullen (zoals die bovenaan dit artikel).

Een greep uit de recepten

Hoe gezond & simpel hun recepten zijn, ontdek je als je een uurtje over hun website surft. Of iets meer, zoals aan deze kant regelmatig het geval is. Welke recepten je echt niet mag missen?

Extra leuk: de 5 or less-recepten. Al deze recepten zijn gemaakt van maximaal vijf ingredi├źnten. Een succes, want binnenkort komt er zelfs een 5 or less-kookboek van hun hand in de winkel. Wij hebben hem al in bestelling staan!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Chickslovefood.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *