Shake & go: nooit meer lekken

Door  |  0 reacties

Of je nu gaat voor een lekkere smoothie, shake, ice tea of een sportdrank: deze handige drinkbeker zal nimmer lekken in je tas. Of over je nieuwe blouse…

Wikkel jij altijd een extra plastic zak om je drinken als je je drinkbeker in je tas stopt? Met deze lek- en morsvrije beker van Contigo is dat niet meer nodig. Wat een uitvinding van Contigo!

Over Contigo

Het team van Contigo ondervond aan den lijve hoe het meenemen van een drinkbeker een uitdaging kon zijn. Koffie die langs je shirt naar beneden loopt tijdens het drinken, een deksel losschroeven terwijl je tegelijkertijd uit de trein moet stappen… Waarom is drinken zo nodeloos ingewikkeld, vroegen ze zich af. Dat moest toch beter kunnen?

Ze gingen de uitdaging aan om handige, milieuvriendelijke drinkbekers te ontwikkelen. Steeds startten ze weer opnieuw als bleek dat de oplossing niet 100% werkte. Door hun doorzettingsvermogen hebben ze inmiddels een hele reeks drinkbekers ontwikkeld. En de shae & go is er daar één van. Eentje die inspeelt op de smoothie & gezonde shake trend anno 2014.

Superhandig!

Hoe handig de Shake & Go is? Met het autoclose-principe (zie filmpje) word je drinkbeker volledig afgesloten zodra je het rietje verwijderd. Handig toch? Nooit meer klooien met een deksel in de trein. Als je nu maar niet nog knoeit met een rietje…

Ga naar Gocontigo.com voor deze & andere handige drinkbekers >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *