MALS: lekker, gezond & handig

Door  |  0 reacties

Druk druk druk. En dan moet er ook nog gekookt worden, terwijl dat het laatste is waar je zin in hebt als je thuis komt uit je werk. Herkenbaar? In ‘s-Hertogenbosch is daar nu dé oplossing voor: MALS. Zodat je niet wéér genoegen hoeft te nemen met de snackbar of een pizza.

Wat is Mals?

Bij MALS kan je 5 dagen per week eten laten bezorgen dat door MALS-oprichter Bram zelf wordt gekookt. En dan moet je niet denken aan een slappe of vette hap, nee: zoveel mogelijk biologisch en verantwoord gekookt. Echt gezond en lekker eten, elke week volgens een ander menu

Zo staat er uit elke hoek van de wereld wel iets op tafel als je dat zou willen: paella, pastasalade, taco’s of gegrillde kip met tzatziki. Lekker gevarieerd dus, en ook écht lekker. En het werkt eenvoudig: je meldt je aan, waarna je tot de nacht van tevoren je eten kan bestellen, of een bestelling kan aanpassen.

Je betaalt € 9,50 per portie. Dat is misschien niet goedkoop, maar bedenk je dat het vers gekocht en gekookt wordt. En het wordt ook nog eens aan je deur afgeleverd op het tijdstip van jouw voorkeur. Wat een luxe!

MALS getest!

Mals eten, Den BoschHet eten in ontvangst nemen, want het wordt in een groot deel van Den Bosch (gratis) bezorgd, is al een feestje. Mooi verpakt in papier en kartonnen doosjes, zo milieuvriendelijk als mogelijk is, en voorzien van een opwarminstructie. Wij probeerden Marokkaanse salade met met hummus gevulde paprika’s.

Met minstens 5 verschillende groenten en een lekkere kruidige dressing was de salade alvast een succes. De flinke stukken paprika met heerlijke hummus hoefden maar even in de oven en zorgden voor de nodige vulling. En dan natuurlijk het toetje nog, dat we vanwege onze eerste bestelling gratis kregen: bananenbrood en chocolademousse. Om te smullen!

De enige nadelen die wij kunnen bedenken? Als je echt een grote eter bent, dan kan het zijn dat je aan een portie niet genoeg hebt. En als je pas om 16.00 uur bedenkt dat je gebruik wilt maken van MALS dan is het helaas te laat om Bram in te schakelen. Tijd voor een goede planning!

Conclusie?

Voor ons is MALS een succes (nu nog in de rest van het land!). Wellicht niet om wekelijks van te eten, maar die (paar) keer per maand dat koken niet uitkomt en de vriezer ook geen uitkomst biedt, is het zeker een aanrader. Wat zeggen we? Een luxe!

Ga naar MALS.nl voor meer informatie of om te bestellen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *