Verslingerd!

Door  |  0 reacties

Net 26 jaar en nu al volgens velen de Koningin van de Nederlandse chicklit. Na haar boeken Glazuur Verkikkerd komt Lisette nu met het ultieme zomervakantie-boek: Verslingerd. Een humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde.

In mei 2011 won Lisette Jonkman (1988) de chichlit-wedstrijd van uitgever Luitingh-Sijthoff. Nog geen drie jaar verder heeft Lisette niet alleen de Nederlandse chicklitliefhebbers voor zich gewonnen, ze komt ook al met haar derde boek uit. Een ietwat jongere doelgroep dit keer (alles draait om de nog geen 20-jarige beautyblogger Lucy), maar niet minder humoristisch.

Lees je hem in de trein, of een andere openbare plek, dan zul je regelmatig vreemd worden aangekeken als je hardop in de lach schiet. Je bent gewaarschuwd! Dit boek zou overigens ook een goede kanshebber zijn voor een verfilming, zo’n heerlijke oer-Hollandse feelgood movie. 
Verslingerd, Lisette Jonkman

Waar ‘Verslingerd’ over gaat

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucy’s relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk?

Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op.

Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Bestel ‘Verslingerd’ op Bol.com >>
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor de review van dit boek werd een exemplaar beschikbaar gesteld door de uitgever.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *