Wreck This Journal Everywhere

Door  |  0 reacties

Ben je al bekend met auteur en illustrator Keri Smith? Vast wel! Ze is de bedenker van het bekende boek Wreck This Journal, waarvan er ontzettend veel verkocht werden. En nu is er een vervolg: Wreck This Journal Everywhere

Het doel van Wreck This Journal Everywhere? Creativiteit. En dingen kapot maken, natuurlijk, het heet niet voor niets Wreck This Journal. En dat kun je natuurlijk overal doen! In een park, thuis op de bank, in de wachtkamer van de dokter, in de trein, aan het strand; everywhere dus.

Over ‘Wreck This Journal Everywhere’wreckthis

Wreck This Journal Everywhere doet denken aan het eerste deel van Wreck This Journal. Op elke bladzijde staat een kleine opdracht of een leuk idee om uit te voeren. De invulling van die opdrachten is volledig aan jou! Op die manier prikkel je je creativiteit en word je meer open minded. Als je alle opdrachten hebt voltooid (en daar ben je wel eventjes druk mee!), heb je een uniek, lichtelijk gehavend ideeën boek!

Voorbeelden van opdrachten in Wreck This Journal Everywhere? Onder andere het toevoegen van je eigen pagina nummers, het bedenken van een manier om het boekje overal mee naar toe te nemen en het vullen van een pagina met een geur naar jouw keuze. Tof!

De boeken van Keri Smith

De boeken van Keri Smith staat bekend om hun bijzondere manier van creativiteit opwekken. Van alle boeken die ze schrijft, krijg je zin om dingen te maken en met je handen bezig te zijn! Met Wreck This Journal (deel 1) probeert ze ervoor te zorgen dat mensen hun eindeloos streven naar perfectie loslaten. Ze schreef ook This is not a book en Finish this book. Wij zijn fan van deze vrouw, die onuitputtelijk veel ideeën lijkt te hebben!

Zin om jouw boek te gaan vernielen? Bestel het voor € 10,49 op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *