Polaroid Cube: een betaalbare actiecamera

Door  |  2 reacties

GoPro, watch your back! Polaroid komt met een nieuwe camera en hoewel je ze niet op alle vlakken kunt vergelijken, kan de Polaroid Cube nog wel eens hoge ogen gooien.

Wat is de Polaroid Cube?

Ongetwijfeld verwacht je van Polaroid wéér een camera waar zo’n old school foto direct uit komt rollen. Mis! Polaroid doet een zijstapje en komt met een actiecamera, om tegenwicht te geven aan de oh zo populaire GoPro. Als je alle specs naast elkaar legt – meer over de specs van de Polaroid Cube vindt je hieronder – is het een beetje appels met peren vergelijkingen. Maar dat is de prijs ook. De Polaroid Cube kost namelijk maar € 115,-, waar je bij GoPro minimaal € 249,- mee moet nemen. En of je voor die prijs echt heel veel mist? Hooguit de ingebouwde WiFi, die de GoPro wel heeft, als je het ons vraagt.

Wat kun je met de Polaroid Cube?

Polaroid Cube, actiecameraNet als met de GoPro kun je met de Polaroid Cube actiefilmpjes maken. Door de 124° groothoeklens is het mogelijk om video’s tot 1080/720 HD formaat (gelijk aan de goedkoopste GoPro) op te nemen. Ook kun je foto’s maken met tot 6 megapixel (de goedkoopste GoPro haalt 5 megapixel). De camera is net als de GoPro waterdicht, in dit geval tot twee meter.

De compacte actiecamera biedt ruimte voor een micro SD-kaart, met een grootte van max. 32GB. Genoeg ruimte dus voor al je films! Heb je de Polaroid Cube volledig opgeladen dan kun je tot ca. 1,5 uur filmen.

Lekker praktisch!

Polaroid lijkt alles in te zetten op consumenten die houden van een praktische camera, die ze zo in hun zak mee kunnen nemen. De Polaroid Cube is namelijk slechts 35 x 35 x 35 mm. Hij heeft een ingebouwde magneet, zodat je hem aan alle ijzeren voorwerpen kunt vastplakken. Wat dacht je van een mooi filmpje vanaf je golfclub? Daarnaast zijn er tal van accessoires op de markt, waardoor je hem eenvoudig op bijv. je helm of om je pols kunt bevestigen. Klinkt best praktisch toch?

Wil jij deze toffe actiecamera net zo graag als wij? Ga naar Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Kim

    13 augustus 2014 at 14:44

    Tof! Hier ga ik me eens verder in verdiepen

  2. Kirsen | Travelaar.nl

    29 oktober 2014 at 08:32

    Leuk! Flink aan het denken om een GoPro aan te schaffen.. Eerst dit maar eens wat verder bekijken 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *