9x mooie strandtassen

Door  |  0 reacties

Zon, zee en strand. Wie houdt er niet van? Als je naar het strand gaat, wil je er natuurlijk goed uitzien en van alles meenemen om een dagje te relaxen. Mooie strandtassen voor al je strandspullen mogen dan ook niet ontbreken in je kast.

Strandtassen zijn er in vele soorten en maten. Zo doet de rieten strandtas het al jaren goed, is een doorschijnende strandtas makkelijk om snel je spullen te vinden, heb je hele kleurrijke strandtassen en strandtassen gemaakt van bijzondere materialen. We zochten negen mooie strandtassen voor je uit. Helemaal naar de laatste trends!

9x mooie strandtassen

Alles over deze mooie strandtassen

1. De Ibiza Hippy strandtas is met de hand gemaakt en versierd met borduursels, verf, pailletten en een kwastje. Het lijkt misschien een rieten tas, maar is gemaakt van gevlochten palmbladeren.

2. Met de zonnig gekleurde Nine West Showstopper Beach Tote zal je zeker opvallen! Je strandspullen kan je makkelijk terug vinden in deze doorschijnende tas.

3. Neem je altijd heel veel spullen mee naar het strand? Stop ze dan in deze extra grote strandtas gemaakt van een postzak. Genoeg ruimte, lekker stevig, stoer en met een Nederlandse uitstraling!

4. Zet de bloemetjes maar buiten met deze strandtas! De Echo Fiji Floral Beach Tote heeft een vrolijke bloemenprint.

5. Deze strandtas gemaakt van cementzakken kan wel tegen een stootje. Het materiaal is stevig en waterafstotend, ideaal om ook al je natte strandspullen in mee te nemen.

6. Ben je van de Bohemian look? Steel de show met deze prachtige Bohemian strandtas! Een handgemaakte tas met mooie borduursels.

7. Aztec prints en neon-kleuren zie je overal. Met deze Aztec strandtas ben je helemaal hip!

8. De Whale Mesh Bag is hartstikke handig en ziet er ook nog leuk uit. De strandtas heeft veel vakjes en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

9. Een mooie grote strandtas handgemaakt van vintage stoffen in lekker felle kleuren. Deze tas past helemaal bij de momenteel populaire Ibiza stijl.

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *