9x de leukste notitieboekjes

Door  |  0 reacties

Of je jouw notitieboekjes nu gebruikt om boodschappen in op te schrijven, ideeën te bewaren of als dagboek; je kunt er nooit genoeg van hebben! Om die reden zochten wij de leukste notitieboekjes voor je uit.

De leukste notitieboekjes

Alles over de leukste notitieboekjes

1. Gek op zoek eten? Dan is dit leuke notitieboekje met cupcakes op de voorkant vast wat voor jou! Ook leuk om er recepten te bewaren.

2. Een klassieke Moleskine Notebook kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Mooi, tijdloos, stevig; alles aan de Moleskine’s klopt. Deze Moleskine Evernote komt met een moderne twist: het boekje is speciaal gemaakt om het zo goed mogelijk te laten werken in combinatie moet de bekende notitieapp Evernote.

3. Val op met dit felroze notitieboekje van Le+Zippe. Deze notitieboekjes met zipper-sluiting kunnen goed tegen water en zijn ook te gebruiken als etui.

4. Ga je op reis en wil je je avonturen bijhouden in een leuk boekje? Dan is deze magnetische Travel Journal het ideale notitieboekje voor jou! Het boekje heeft stevig papier en een harde kaft, zodat het mooi blijft in je reistassen.

5. Dit kunstzinnige Notebook met bloemen van waterverf ziet er chique uit. Ideaal om te gebruiken als dagboek of als notitieboekje voor een bijzondere gebeurtenis.

6. Een mooie quote, een vrolijk kleurtje en een vriendelijke prijs; meer heb je niet nodig voor een goed notitieboekje.Make something good today!

7. Een wel heel bijzonder notitieboekje is dit Pliboek van het merk PiqPoq. Het heeft geen bladzijden die je kunt omslaan zoals we gewend zijn, maar een accordeon structuur. Het notitieboekje komt in een kartonnen beschermhoes en heeft een bijzonder design met een olifantje. Leuk!

8. In de categorie ‘grappig’: dit notitieboekje met op de voorkant de tekst Even my ideas are recycled.

9. Ben je meer van het schetsen of het schrijven zonder lijntjes? Dit schetsboek heeft 160 stevige blanco bladzijden en komt met een balpen. Het is misschien wat minder verstandig om dit boekje mee te nemen naar je werk…

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *