Room 26: webshop voor moeders & kinderen

Door  |  0 reacties

Room 26: de ideale webshop voor moeders die naast hun kinderen ook zichzelf graag in het zonnetje zetten. En wat een leuke producten vonden we hier. Maak kennis met Room 26, en Lauwerina, het gezicht achter de webshop. En profiteer van 10% korting op het hele assortiment!

Heb jij jezelf bij de geboorte van je (eerste) kind voorgenomen om het jezelf niet moeilijker te maken dan het is, en om naast moeder ook nog steeds vrouw (van) te zijn? Dan is de webshop Room 26 eigenlijk speciaal voor jou opgericht.

Alles over Room 26

Room 26 is sinds eind vorig jaar het persoonlijke domein van Lauwerina Warrens. Ze startte deze kleine webshop – verwacht geen 1.000-en producten en wat is dat fijn, geen keuzestress – toen bleek dat dit voor haar goed te combineren was met de opvoeding van haar drie zoontjes. Naast het runnen van haar webshop is Lauwerina overigens ook nog gastouder. Een bezig bijtje!

Gezien haar voorliefde voor wonen en interieur en het feit dat ze elke paar maanden haar huis ‘overhoop’ gooide en heel veel voldoening haalde uit de babykamers inrichten is de weg die ze is ingeslagen niet verrassend. Op Room 26 vind je leuke spullen voor de kinderkamer, maar ook voor in je eigen huis. En bovenal vind je er producten die het leven als moeder een stukje makkelijker maken, zoals handige planborden. Of handig inpakmateriaal voor wéér een kinderfeestje.

En Lauwerina is van mening dat je ook jezelf niet mag wegcijferen als je eenmaal moeder bent. Trakteer jezelf daarom op één van de door haar geselecteerde sieraden. Of de toffe steigerhouten meubelen. Of een van onze favoriete producten, die je hier onder vindt. Stuk voor stuk ook leuk als cadeautjes. En – ook belangrijk – meer dan betaalbaar!

Webshop Room 26

Alles over onze favoriete producten van Room 26

1. Zin om op een regenachtige zondag een film-marathon te houden? Zet je kinderen aan deze XXL kleurplaat en je hebt alle tijd!

2. Met een groot gezin kan het nog wel eens lastig zijn om alles overzichtelijk in te plannen, of om tijd voor jezelf vrij te houden. Met deze muursticker waar je op kunt krijten en de maand in het oog kunt houden, lukt dat zonder twijfel!

3. Verzamel al je favoriete foto’s (van je kinderen, je vakanties of je grote liefde) in deze fotohouder van steigerhout.

4. Een feestje, of het nu een kinderfeestje is of je eigen verjaardag, wordt nog leuker met deze XXL confetti ballon.

5. Op Room 26 vind je de leukste posters, waaronder deze: Enjoy the little things in life.

6. Verbaas jij je op het schoolplein regelmatig over de moeders die ook alleen echt moeder zijn en zichzelf vergeten? En is dat je ergste schrikbeeld? Verras je zelf regelmatig met mooie kleding. Of sieraden. Op Room 26 vind je onder andere deze mooie ketting.

7. Tof voor in de keuken: deze steigerhouten broodplank. Te bestellen in kleur naar keuze.

8. Weg met de ouderwetse canvasfoto’s, laat jouw favoriete foto op hout drukken.

9. Heb jij ook zoveel kinderverjaardagen sinds je zelf kinderen hebt? Op Room 26 vind je handige materialen voor al je cadeautjes (ook kaarten trouwens). Onze favoriet: snelweg-masking tape. Leuk voor stoere jongenscadeautjes!

Korting bij Room 26

Word jij net zo vrolijk van deze producten als Lauwerina en de redactieleden van Like & Love (it!)? Surf snel naar Room 26, selecteer jouw favoriete producten en gebruik de kortingscode like&love10%. Je ontvangt dan 10% korting op alle producten (uitgezonderd verzendkosten). Deze code is geldig tot 1 november 2014.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *