Man o man

Door  |  0 reacties

In Man o man wordt Sara keer op keer geconfronteerd met het mannelijk falen. Een happy end lijkt erg ver weg, of toch niet?

Waar ‘Man o man’ over gaat

Sara ziet het allemaal even niet meer zitten, het is net uit met haar vriend Loek – de perfecte schoonzoon volgens haar moeder- en op haar werk bij kinderdagverblijf de Heksenketel heeft ze het ook niet naar haar zin. Haar beste vriendin Lea besluit daarom dat het tijd is voor wat afleiding en sleept Sara mee de kroeg in. Daar krijgt Sara een mooie man in het vizier en als ze even later even is gaan zitten, komt deze man die Menno blijkt te heten op haar af. Hij biedt zelfs aan om Sara naar huis te brengen, maar dit weigert ze, omdat ze het écht even gehad heeft met mannen.

Man o man Marcha de GroofMaandag op het werk loopt ze tot haar grote verbazing Menno opnieuw tegen het lijf! Hij komt een jongetje, Max, brengen dat die dag voor het eerst is. Meteen wantrouwt Sara hem, maar is dit wel terecht?

Menno doet zijn best om Sara voor zich te winnen, uiteindelijk lijkt dat te lukken en is Sara even dolgelukkig. Wanneer ze langzaam durft te denken dat Menno wel eens de ware zou kunnen zijn, verschijnt er ineens een ex op het toneel en is een gezamenlijke toekomst verre van zeker. En wie is toch die vrouw met het rode haar? Tot overmaat van ramp komt het tot een gigantische ruzie met Sara’s zus Irene op een familiefeestje.

Net wanneer Sara denkt dat een happy end wel heel erg ver weg lijkt, zijn daar gelukkig haar vriendin Lea en haar lieve buurvrouw Tilly die zorgen dat Sara’s toekomst er weer een heel stuk zonniger uit komt te zien.

Wat wij vinden van ‘Man o man’

Deze vrolijke chicklit is het geslaagde debuut van Marcha de Groof. Het blijft een chicklit, dus het einde laat zich redelijk raden, maar toch is Marcha erin geslaagd wat onverwachte elementen toe te voegen aan het verhaal. Ook leuk is dat het verhaal zich afspeelt in Maastricht, herkenning alom als je wel eens in deze stad bent geweest.

Helaas is Man o man populair, en is de eerste druk op Bol.com volledig uitverkocht. Lang leve e-books dan maar!
Bestel het e-book op Bol.com >>

Reacties

Annemarie (30), heeft net een drastische carrièreswitch gemaakt, van arts naar wedding- en eventplanner. Ze houdt erg van lezen, reizen, haar vriend (niet perse in die volgorde) en is vastbesloten om van het leven een feestje te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *