Wereldkaart aan de muur: waar ben jij geweest?

Door  |  0 reacties

Die hard reizigers opgelet: altijd al een toffe wereldkaart aan de muur willen hebben, waarop je ook nog eens aan kunt geven waar je allemaal bent geweest? We vonden hem!

Toegegeven: het is niet de eerste wereldkaart die we vonden. En vast ook niet de laatste. Maar als hij leuk is, is hij leuk, als wij in love zijn, dan ben jij dat zo meteen misschien ook wel. Wie weet hangt deze wereldkaart binnenkort bij jou aan de muur?

Van muursticker tot wereldkaart vol hotspots

Wereldkaart aan de muurWe vonden deze geweldige muursticker op Walldesign56.com. Met een grootte van maar liefst 170 bij 90 cm is het een ware eyecatcher in je slaap-, woon- of werkkamer. Een eyecatcher die je ook nog eens kunt personaliseren door de 40 bijgeleverde pinpoints. Zodat je aan kunt geven waar je allemaal al bent geweest!

Meer dan 40 plekken bezocht, geen man over boord: je kunt ook extra pinpoints bestellen. Waarbij je overigens de keuze hebt uit diverse kleuren. Aangepast op jouw inrichting! De pinpoints zijn in veertien kleuren verkrijgbaar, de wereldkaart zelf overigens ook in vijf kleuren. Genoeg keuze dus.

Om rekening mee te houden!

  • Denk niet dat je dit kunstwerk eventjes ophangt, het is een precies werk. Vraag een vriend of familie te hulp om hem samen op te hangen. Dan weet je zeker dat deze wereldkaart straks kreukelvrij aan je muur hangt.
  • De wereldkaart-stickers kunnen worden aangebracht op bijna elk oppervlakken met gladde tot lichte structuur, zoals getexte of geschilderde muren, glas, metaal of hout. Beton & gips worden afgeraden, evenals grove structuur en spachtelputz.
  • Net verhuisd en alle muren geschilderd? Wacht twee weken met de muursticker opplakken. Jouw muur al langer geleden geschilderd? Zorg dan dat deze stof- en vuilvrij is.

Wil jij deze wereldkaart aan de muur? Ga naar Walldesign56.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *