9x must have picknick benodigdheden

Door  |  0 reacties

Misschien wel het leukste aan de zomer: picknicken met vrienden of familie in het park. Onder het genot van een wijntje & muziek. Om jouw picknicks nog leuker te maken zetten we de must have picknick benodigdheden van dit moment op een rij.

Een kleedje, een grote picknickmand met zalig eten (heb je onze 9x picknick recepten gemist?), goed gezelschap, muziek, een zonnetje: kan het leven beter worden dan dat? Ja, met deze übertoffe en/of praktische picknick benodigdheden. Zo wordt picknicken nog leuker en bovenal makkelijker. Have fun!

9x must have picknick benodigdheden

Alles over deze picknick benodigdheden

1. Houd al je drankjes koud in deze übercoole (letterlijk en figuurlijke) koelbox van Jamie Oliver. Ruimte voor zes flessen en ideaal: geïntegreerde flesopener is aanwezig.

2. Wat is een picknick zonder vrolijke rietjes voor verse limonade? Wij gaan voor deze bamboe-rietjes.

3. Een picknick is niet compleet zonder een mooi & zomers kleed. En hoewel deze prima binnen gebruikt kan worden, slepen wij hem gewoon mee naar het park.

4. Hebben, hebben, hebben: deze druppelvormige papieren salade-borden.

5. Ideaal voor een picknick met kinderen, deze vrolijk gekleurde papieren bekers van Made by GUP. Maar liefst 26 verschillende bekers in een verpakking.

6. Dat gesleep met die flessen wijn ook altijd. Niet nodig! De 6|7 Wine, waar we eerder over schreven, zijn verkrijgbaar in handige zakken incl. kraantje en hengsel.

7. Picknicken tot de zon onder gaat? Zet jullie plekje af met deze kaarsjes in hangglas.Verkrijgbaar in 10 kleuren, dus ook geschikt voor thema-picknicks.

8. Wegwerpservies om vrolijk van te worden! Weg met die lelijke plastic lepels, vorken en messen.

9. Barbecueën in het park? Dit handige koffertje klap je open en je barbecue komt tevoorschijn. Ideale barbecue to go!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *