Airpart: muurdecoratie voor reisliefhebbers

Door  |  0 reacties

Nu de vakanties achter de rug zijn, proberen we met man en macht het vakantiegevoel vast te houden. Hoe? Met bijvoorbeeld de muurdecoraties van Airpart.

Herkenbaar? Zodra je na de vakantie weer naar kantoor gaat, ben je je vakantiegevoel in no time kwijt. Je wordt meteen weer meegenomen in de alledaagse flow. Die flow waardoor je die vakantie zo hard nodig had. Maar het lijkt al zo snel zo lang geleden… Tenzij je een kunstwerk van Airpart aan je muur hangt.

Wat is Airpart?

Airpart is een relatief nieuw merk (juli 2014), maar wij zijn al fan. Met hun unieke muurdecoraties geïnspireerd op – en je had het al door de naam waarschijnlijk – luchthavens. Het mind your step-gevoel komt direct weer naar boven als je een van hun kunstwerken boven je bank hebt hangen.

Wat voor muurdecoraties kun je verwachten van Airpart?

Airpart, muurdecoraties voor reisliefhebbersMuurdecoraties geïnspireerd op luchthavens dus. Dat is immers de plek waar de vakantie-voorpret echt begint. Het geluid van de bagagebanden, de eeuwige uitkleedpartijen bij de douane (incl. schoenen en riem) en het vertrouwde geluid van de vrouw die je vriendelijk waarschuwt bij het afstapje van de rolband. Of wat dacht je van de vertrekborden waarop je stiekem om de vijf minuten kijkt of je alsjeblieft geen vertraging hebt.

Heb jij na ons relaas meteen weer het vakantiegevoel te pakken, dan zijn de muurdecoraties van Airpart echt wat voor jou. Schaf je eigen vertrekbord aan, met bestemmingen naar keuze. Of geef de arrival-hal je eigen naam.

En verder…

Ben je dol op citytrips dan zul je een vakantiegevoel eerder terugkrijgen bij het zien van de vertrouwde metro-bordjes van Parijs of Londen. Ook deze vind je bij Airpart. En mocht je bijzondere wensen hebben m.b.t. internationale borden dan maken ze deze speciaal op maat.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Airpart.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *