100% muzikaal genieten met Samsung Level Over

Door  |  0 reacties

Draadloos genieten van je beste muziek, zonder dat je wordt gestoord door de jengelende baby bij de buren in de tuin, of de brullende motoren van een vliegtuig. Dat kan met de Samsung Level Over.

Er gaat niets boven reizen, aldus het gros van de mensen. Maar er is niets zo vervelend als gestoord worden tijdens een vlucht, het geruis van motoren of een huilende baby op de achtergrond. Met de Level Over koptelefoon biedt Samsung de oplossing voor iedere passagier. Dankzij actieve ruisonderdrukking kun je rustig genieten van je favoriete muziek tijdens iedere vlucht, kort of lang. Zouden jullie deze willen testen voor Like & Love (it!)?

Wow, dat zou ideaal zijn. Ik reis redelijk wat af, al heb ik stiekem vliegangst. Van elk geluidje in de motor word ik gek, mijn spieren staan meteen op maximale spanning. Ik onderdruk dat met alle liefde. “Ja, dat testen we graag voor Like & Love (it!)”, mail ik terug. Om een paar dagen later de koptelefoon (wat is ‘ie mooi!) thuis aan te treffen.

Alles over Samsung Level Over

Voor we je met onze enthousiaste testresultaten om de oren slaan, eerst even wat achtergrondinformatie over de Samsung Level Over, die zoals de naam al zegt over je oor heen gaat. Maar wat kun je volgens de specificaties verwachten van deze koptelefoon?

  • Ergonomie. De koptelefoon valt niet alleen geheel over je oren (comfort!), maar is ook nog eens gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor een zacht en soepel kussentje op je uren. Dit maakt het mogelijk om uren achter elkaar te luisteren.
  • Gemak. De koptelefoon is voorzien van een intuïtief touchpanel, waarmee je eenvoudig het volume kunt regelen, nummers kunt skippen, kunt pauzeren en zelfs je oproepen kunt beantwoorden als je hem hebt aangesloten op je telefoon. Nog meer gemak geeft de koptelefoon je door de aanwezigheid van NFC (Near Field Communication). Hiermee beluister je je muziek volledig draadloos tot een afstand van 10 meter. Al kun je ook gebruik maken van het bijgeleverde draadje…
  • Pure muziek. De muziek in zijn puurste vorm kunnen horen, staat vooraf bij Samsung. Door middel van een speciale techniek wordt ruis van buitenaf onderdrukt (denk aan verkeer, kinderen, pratende collega’s), zodat je optimaal kunt genieten van je muziek.
  • Bescherming. Er wordt te weinig bij stil gestaan, maar harde muziek kan echt leiden tot gehoorbeschadiging en dat is het laatste dat je wilt als muziekliefhebber. De Samsung Level Over helpt je een handje: als je al een poos naar harde muziek luistert, krijg je een waarschuwing.

Samsung Level Over getest!

Samsung Level OverEr wordt veel beloofd. Zal de koptelefoon het waarmaken, en bovenal, zal deze de toch wel forse aankoopprijs (adviesprijs. € 349,-) waard zijn? Zonder twijfel: ja!

Na een week proberen, stapte ik weer eens over op mijn iPhone-oordopjes. Ai, dat zit niet comfortabel. En de muziek? Die klonk toch echt stukken beter met de Samsung Level Over.

Als ik aan het koken was, zaten er geen draadjes in de weg en kon ik lekker mijn eigen playlist hard aanzetten, terwijl vriendlief ondertussen even het nieuws keek. En nee, ik kreeg niets van al dat ellendige nieuws mee, perfect onderdrukt.

Het oog wil ook wat. En van deze koptelefoon wordt jouw oog (of die van een ander) enorm blij. Zeker als je gaat voor de witte variant, met de sjieke cognac-kleurige binnenkant. Stylish!

Maar nu is hij getest en moet hij weer terug. Met pijn in mijn hart. Dat wordt heel hard sparen. Of de mensen bij Samsung heel lief aankijken en zeggen dat ik heel veel reclame voor ze zal maken. Zal dat werken denk je?

Enthousiast geworden? Ga voor meer informatie & bestellen naar Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *