Tof! Krijtballonnen op je feestje

Door  |  0 reacties

We zijn fan van alles dat het woord ‘krijt’ bevat. Van krijtbordbehang tot schoolbordfolie. De redactie maakte dan ook een sprongetje toen we deze ballonnen ontdekten.

Hoe leuk zijn deze ballonnen voor een feestje? Klassiek zwart, maar nimmer saai omdat je ze zelf kunt opleuken met de bijgeleverde krijtstift. Eindelijk wel ballonnen voor als je 33, 24 of 46 wordt. Of om toffe quotes op te zetten.

Handig!

Krijtballonnen op je feestjeBallonnen zijn stiekem het leukst als ze zweven tegen het plafond, of ergens halverwege. Maar ballonnen laten vullen met helium is een duur geintje en onpraktisch ook. Deze krijtballonnen worden geleverd met handige kleefknopjes, die een goedkoper (en duurzamer!) alternatief zijn voor helium.

Hoe het werkt? Plak een klein kleefknopje op de bovenkant van je ballon (let op: knoop naar beneden) en hang de ballon met visdraad aan het andere kleefknopje, die je op het plafond plekt. Voila! Lijkt net een heliumballon.

Wat kosten krijtballonnen?

Een zakje van zes zwarte krijtballonnen kost € 2,50. Je dient dan nog wel los de kleefknopjes aan te schaffen (hier!). Krijtstiften kun je kopen bij Bruna.

Bestel deze toffe krijtballonnen op Room26.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *