Hilarisch! Man vs Pin

Door  |  0 reacties

Pinterest is een walhalla voor mensen die dol zijn op DIY-projecten. Maar werken al deze DIY-omschrijvingen allemaal wel echt, en is het echt zo makkelijk als men doet geloven?

We vonden Man vs Pin op YouTube. Een geweldig kanaal waarbij de eigenaar interessante DIY-projecten opzoekt op Pinterest en deze voor de camera gaat uitvoeren. Dan blijkt dat de realiteit soms lang niet zo makkelijk is. Of dat een DIY-project helemaal niet werkt. Heb jij bijvoorbeeld wel eens geprobeerd een citroen van kleur te doen veranderen? (zie onder) Dat wordt toch een puinhoop!

Een geweldig hilarische eye-opener, maar soms… soms werkt het wel. En dan brengt deze man je op fantastische ideeën. Nooit meer een dure macro-lens voor mijn iPhone. Wat jij?

Laat jouw favo DIY-idee testen

Heb jij zelf een idee gevonden op Pinterest, maar twijfel je of het werkt en bespaar je jezelf graag de tijd en kosten om het zelf te testen? Geef deze man een shoutout en wie weet is zijn volgende filmpje (er staan er nu meer dan 30 online, maar er volgen er steeds meer) wel speciaal voor jou gemaakt.

Bekijk alle filmpjes van Man vs Pin >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *