Laat je culinair verrassen bij Maal Tien

Door  |  0 reacties

Utrecht heeft er tijdelijk een restaurant bij: Maal Tien. Dit pop up restaurant is tien zaterdagen achter elkaar geopend met 10x een andere chef en 10x een andere kaart. Heb je zin in een culinaire verrassing? Ga dan naar Maal Tien!

Steeds vaker duiken er pop up restaurants op met een nieuw concept. Pop up restaurants verschijnen plotseling en zijn vaak net zo snel weer verdwenen. Je moet er dus snel bij zijn! Ook als je nog wilt genieten van een verrassingsmenu bij Maal Tien.

Maal Tien: hoe werkt het?

Maal TienMaal Tien is gevestigd in NUtrecht, vlakbij station Zuilen, en is elke zaterdag geopend van 30 augustus t/m 8 november. Het concept is simpel: je koopt online een kaartje en laat je verrassen door de chefkok van die avond. Iedere zaterdag is er een nieuw 3-gangen verrassingsmenu. Daarnaast wordt er elke zaterdag gezorgd voor vermaak.

Campingstijl

Maal Tien is volledig in campingstijl ingericht. Je kunt er alles vinden wat je ook op een camping vindt: (kunst)gras, parasols, windschermen en tuinstoelen. Alleen het campingbestek zal je er niet vinden, want de couverts worden er netjes en strak opgediend.

Wat kost een verrassingsmenu bij Maal Tien?

Voor een 3-gangen menu betaal je € 29,50 (excl. fee). De kaartjes bestel je online en de drankjes kun je op de avond zelf afrekenen. Er zitten al veel zaterdagen vol, dus wacht niet te lang met kaartjes bestellen voor Maal Tien.

Bestel hier online je kaartjes voor Maal Tien >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *