Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen

Door  |  1 reactie

Gezien de hype rondom de kleurboeken voor volwassenen kon hij niet uitblijven: Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen. Weer zo’n boek dat voor urenlang kleurplezier zorgt!

BBNC Uitgevers was één van de eerste uitgevers die de kleurboeken in Nederland introduceerden. Met succes! Duizenden exemplaren gingen over de toonbank. Van Het enige echte kleurboek voor volwassenen, Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen en Het enige echte kleurboek voor op reis, komen ze nu met een nieuw deel. Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen wordt wat ons betreft weer zo’n succes.

Doe jij al mee met de hype?

Kleuren voor volwassenen is een ware hype. Zelf kleur ik met name op de bank tijdens het kijken van een Nederlandse serie bij voorkeur. Maar ik kom ook gerust mensen in de trein tegen met een rol viltstiften en één van de vele kleurboeken. Doe jij al mee? We geven nog één keer drie redenen om je over de streep te halen als je het nog niet doet:

  • Kleuren kan je in deze gehaaste tijd de juiste vorm van ontspanning bieden
  • Kleuren bevordert je creativiteit
  • Kleuren verbetert je hand-oogcoördinatie en motorische vaardigheden

En dat zijn nog maar een paar voordelen van deze hobby die daarnaast ook nog eens erg leuk is!

Wat kun je verwachten van ‘Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen’?

Het derde enige echte kleurboek voor volwassenenWil jij als diehard kleurboeken-fan nog meer kleurplaten tot je beschikking hebben of hebben we je met bovenstaande redenen over de streep gehaald om je eerste kleurboek te bestellen?

Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen is, zoals de meeste van de kleurboeken, geschikt voor de beginnende en gevorderde kleurder.

Je vindt in het boek 140 nieuwe tekeningen, variërend van abstract tot natuurrijk (bladeren, bloemen en dieren). Ook de voor deze serie bekende grachtenpandjes vind je in deze editie terug.

Allemaal met een najaarstint, voor de lange, donkere avonden die volgen. En dan zul jij je echt niet meer vervelen…

Titel: Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    17 september 2014 at 22:01

    Ik blijf het een leuk initiatief vinden! Ik vond het heerlijk om een kleurplaat in te kleuren, even nergens aan denken maar alleen even kleuren haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *